TRENÉR A HRÁČI SE TĚŠÍ NA NEDĚLNÍ FINÁLE
Klub

TRENÉR A HRÁČI SE TĚŠÍ NA NEDĚLNÍ FINÁLE

Redakce

Mladoboleslavští fotbalisté se probojovali do finále osmého ročníku zimního turnaje TIPSPORT CUPU. V neděli je čeká Viktoria Žižkov. Před pátečním dopoledním tréninkem jsme se zeptali, jak se na tento zápas těší trenér a hráči.

Trenér Dušan Uhrin ml.
Viktoria Žižkov bude podle mě silnější soupeř než Příbram. Viktorka má ligový kádr, protože cílem je návrat do I.ligy. V nedělním zápase bude jiná sestava než byla proti Příbrami. Konkrétně v tuto chvíli ještě nevím, jaká.

Marian Palát
Na tento zápas se určitě těšíme. Je to finále a tento turnaj patří k prestižním zimním turnajům. Uděláme všechno proto, abychom vyhráli. Bude to těžký zápas.

Roman Bednář
Já tento finálový zápas hrát nebudu, protože jsem zraněný. Mám ze zápasu s Příbramí naražená žebra po srážce s gólmanem Pařízkem. Příští týden budu už v pořádku. Nyní jenom vyklusávám.

Marek Jarolím
Tento zápas je v rámci zimní přípravy a bude mít podle mě jiný náboj než normální zápas. Ale je to hezké, dostat se do finále.

Ondřej Švejdík
Já osobně jsem se více těšil na Slávii, že ji porazíme. Takže teď to odnese Viktoria Žižkov. Určitě vyhrajeme.

Petr Krátký
Viktoria Žižkov bude určitě těžký, nepříjemný soupeř. Budeme bojovat a chceme vyhrát. Hrát se dá s každým.

Tomáš Cigánek
Bude to samozřejmě jako každé jiné přípravné utkání. V tomto finálovém utkání budeme chtít vyhrát. Pokud jde o srovnání s Příbramí, tak Příbram ve středečním utkání ve druhém poločase úplně odešla. Viktorka bude jiná, protože chce postoupit zpět do 1.ligy. Bude daleko lepším mužstvem než Příbram.

Miroslav Miller
Rozhodně finále v neděli jednoduché nebude. Žižkov má kvalitní mužstvo. Bude to těžký zápas. Bylo by to hezké opět vyhrát 4:0.

Marek Matějovský
Chceme vyhrát a bude to jiný zápas než ve středu s Příbramí. Pořád je to ještě příprava – uvidíme. Tento turnaj hrajeme kvůli tomu, abychom ho vyhráli. A když to takhle vyšlo, je to jedině dobře. Věřím, že naše kvality potvrdíme i v neděli, když jsme se dostali na samý vrchol.

Tomáš Čáp
Viktoria Žižkov nebude rozhodně jednoduchý soupeř. Oni se budou snažit vyhrát a my je budeme chtít porazit.

David Langer
Těžko se dá odhadnout, jak nedělní finále dopadne. Je to stále zimní příprava. A co se týče rozdílu Příbram – Žižkov, neřekl bych, že Příbram byla jednoduchý soupeř. My jsme hráli dobře a v neděli jsme připraveni také Žižkov porazit.

Fanshop banner