Vítězství nezabránila ani nepřízeň počasí
Klub

Vítězství nezabránila ani nepřízeň počasí

Redakce

Mladoboleslavští fotbalisté porazili ve středu odpoledne v rámci 8.ročníku zimního turnaje Tipsport Cupu Příbram 4:0. První poločas byl ještě vyrovnaný, ve druhém poločase Boleslav jasně dominovala. A jak vítězný zápas ve skupině viděl asistent trenéra Petr Čuhel a mladoboleslavští hráči?

Asistent trenéra Uhrina Petr Čuhel: První poločas byl vyrovnaný, protože se hrálo proti větru. Dvě minuty před koncem první půle měl po zahrání rohového kopu šanci Brunclík. Ve druhém poločase jsme byli jednoznačně lepší. Dali jsme čtyři góly a na kopačkách měli naši útočníci ještě další tři.

Miroslav Miller: Konečně po tréninkové únavě začínáme hrát fotbal. Zápas ovlivnil ostrý vítr v první půli, který foukal právě proti nám.. Právě v první půli díky větru jsme se nedostávali tolik do šancí. Příbram se jen snažila díky příznivému větru nakopávat míče. Ve druhé půli jsme už měli převahu a naši útočníci Bednář a Sedláček se doslova prali o každý míč.

Tomáš Sedláček: Zápas byl v první půli vyrovnaný. Hráli jsme proti nepříjemnému větru. Příbram se prakticky k ničemu nedostala. Ve druhé půli jsme dali první gól a pak už to byla jen otázka času, kdy budou padat další. Příbram nebyla vůbec nebezpečná a my hráli dobře především v obranné činnosti.

Marek Matějovský:/autor třetího gólu z penalty/ První poločas se hrálo proti větru. Byl to poločas bez šancí na obou stranách. Ve druhé půli, díky větru, jsme už měli několik šancí a dali čtyři góly. Ještě dobré tři mohla Příbram dostat po skvělých sólech Bednáře a Sedláčka.

David Rojka: Zápas se hrál za špatného počasí. V první půli jsme se díky nepříznivému větru moc neprosadili, hra byla ještě poměrně vyrovnaná. Ve druhé půli jsme soupeře doslova převálcovali a měli dobrých sedm šancí. Čtyři jsme proměnili.

Fanshop banner