Boleslav hraje finále
Klub

Boleslav hraje finále

Redakce

Boleslav ve středočeském derby vyhrála naprosto zaslouženě, když góly střílela až ve druhém poločase. Kdyby proměnila všechny šance, mohlo být vítězství daleko vyšší.

Vítězstvím 4:0 se dostalo boleslavské mužstvo na první místo ve své skupině a v neděli je čeká finálové utkání o celkového vítěze Tipsport Cupu.
Střetnutí s Marilou bylo velmi ovlivněno těžkými klimatickými podmínkami. Hrálo se nejenom za silného mrazu, ale také za silného nárazového větru.
V 1.poločase měla vítr v zádech Příbram, ale do pořádné šance se nedostala. Zhruba 10 min. trvalo boleslavským hráčům, než se na hřišti srovnali. Postupem času získávali herní převahu a byli jednoznačně lepším mužstvem. Měli také dvě velké šance v 1.pol., Sedláček svou šanci ve 20.min. neproměnil a Brunclík minutu před koncem poločasu bombou napálil jen břevno.

Ve 2. poločase se potom strhla kanonáda. Boleslav dokázala využít podpory větru nejenom ke střelecké, ale také i herní exhibici. Kdyby proměnili hráči všechny své šance, mohl být výsledek doslova hokejový.
Jak padaly branky:
50.min.- Bednář po přihrávce Cigánka v pádu překonal Pařízka.
62.min.- Cigánek z trestného kopu trefuje šibenici.
69.min.- Matějovský proměňuje penaltu za hraní rukou v pokutovém území.
87.min.- Rojka prostřeluje Pařízka.
Další šance v podání Bednáře, Sedláčka a Cigánka zůstaly nevyužity.

SESTAVA: Miller – Krátký, Skála, Vít, Palát – Brunclík (60.Vaculík), Langer, Matějovský (73.Jarolím), Cigánek – Bednář (69.Rojka), Sedláček (73.Pecka)

ROZHODČÍ: Čuřín

ŽK: Bednář

Fanshop banner