Přestřelka na umělé trávě
Klub

Přestřelka na umělé trávě

Redakce

Jako na houpačce chvílemi vypadal průběh střetnutí, obrana boleslavských si během čtrnácti minut vybrala náhradní volno a dovolila soupeři třikrát skórovat.

Střetnutí alespoň podle počtu příležitostí a průběhu hry mělo být jednoznačnou záležitostí mladoboleslavského celku. Že však obrana ligového nováčka třikrát v rozmezí 44. – 59.minuty inkasovala, toho je na vině nepozornost a laxnost hráčů.
Mladíci v barvách pražské Slavie všechny tři hrubky dovedli potrestat góly. Více šancí na straně červenobílých vlastně ani nebylo.
To svěřenci trenéra Uhrina měli šancí na rozdávání a většinu z nich dovedli proměnit ve vstřelené branky. První gól však padl až v 37.minutě, Sedláček uklidil na vzdálenější tyči do sítě přihrávku Bednáře. Předtím však Bednář nastřelil břevno a Sedláčkova branka pro údajný ofsajd uznána nebyla. A o minutu později zvýšil křížnou střelou na 2:0 Jarolím.
V samém závěru poločasu – ve 44.minutě po rohovém kopu – na 2:1 korigoval nekrytý Bálek.
Ve druhém dějství pak padlo branek dvakrát tolik. Čáp nejprve zvýšil bez přípravy na 3:1, to běžela 56.minuta, a slávisté během dvou následných minut srovnali na 3:3. Jednou dorážel Borovský a potom se hlavou přes Čápa prosadil Otočka.
Ve zbývajícím čase se pak už Boleslav chyb vyvarovala, přepnula na vyšší rychlostní stupeň a bezpečně rozhodla o svém vítězství.
V 60.min. ve výskoku hlavou skóroval Bednář, v 74.min.umístěnou střelou Pecka a tentýž hráč uzavřel divoké skóre technickou parádou osm minut před koncem hry.
Hrálo se oboustranně svižně, slávistická rezerva byla dobrým sparingpartnerem.

Sestava: Miller (46.Kučera) – Krátký,Švejdík,Skála,Palát – Jarolím (59.Vaculík),Brunclík (45.Čáp),Langer (46.Vít),Cigánek (67.Gába) – Sedláček (46.Rojka), Bednář (67.Pecka).

Rozhodčí: Jiří Adam

Fanshop banner