V SOBOTU TURNAJ STARÝCH GARD
Klub

V SOBOTU TURNAJ STARÝCH GARD

Redakce

Sobota 15. ledna bude patřit v mladoboleslavské sportovní hale fotbalovému turnaji starých gard. Začátek klání je v 9 hodin a boje o umístění vypuknou o půl druhé. Kromě lítých bojů se fanoušci mohou těšit na exhibiční utkání, kde se představí celá plejáda bývalých boleslavských fotbalistů.

V Mladé Boleslavi se představí hráči osmi mužstev. Konkrétně Liberec, Most, Jablonec, Teplice, Kolín, Kralupy, trenéři Sparty a pochopitelně domácí Mladá Boleslav. V turnaji se bude hrát ve dvou skupinách, dva nejlepší celky postoupí do semifinále.
Pokud jde o exhibici, ta bude sehrána přibližně v 15 hodin. A kdo se v ní představí? Na soupisce V.I.P. SG Mladá Boleslav jsou Jean C. Barták, Ladislav Bobek, Milan Boháč, Jaroslav Kotek, Petr Křivský, Jiří Kříž, Ladislav Prostecký, Jaroslav Rybák, Radim Straka, Milan Šíp, Milan Šmarda, Josef Valkoun a Milan Zahrádka. Tito fotbalisté nastoupí proti Výběru pivovaru Svijany, kde by se například měli objevit Zdeněk Bubák, Jiří Šimek a bývalý boleslavský trenér Karel Staner.
Celý turnaj pochopitelně pořádá Stará Garda Mladá Boleslav a ta má pro turnaj k dispozici brankáře Josefa Ehrenbergera a Milana Zachaře, do pole pak Pavla Borovce, Petra Čermáka, Petra Dytrycha, Ladislava Hlaváčka, Pavla Klaina, Jaromíra Navrátila, Petra Pohnána, Ladislava Poupu, Romana Veselého a Petra Vrabce.

Fanshop banner