Boleslavské mužstvo se sešlo poprvé v novém roce
Klub

Boleslavské mužstvo se sešlo poprvé v novém roce

Redakce

Hráči FK Mladá Boleslav dnes zahájili přípravu na jarní část sezóny. Trenéru Dušanu Uhrinovi se po ránu hlásilo 26 hráčů.

Asistent trenéra Čuhel nejdříve překontroloval nezbytnou váhu hráčů a pět minut před úderem desáté hodiny vstoupil realizační tým za účasti sportovního ředitele Kudely do hráčské kabiny.
Stávající hráčský kádr se rozšířil o libereckého defenzivního záložníka Davida Langera, který s mužstvem absolvoval týdenní kondiční blok už v prosinci. Dále pak o krajního obounohého záložníka Vysočiny Jihlava Lukáše Vaculíka (1983), útočníka Jana Kyselu (1985), který se vrací z hostování v druholigovém Ústí a Tomáše Kulvajta, navrátilce z Pardubic. Ten však v důsledku operace třísel začne s tréninkem o něco později.
Mužstvu byl také představen nový kustod Pavel Uhlíř.
Dnešním dnem tak začíná týdenní tréninková etapa v areálu Městského stadionu, během níž trenér Uhrin naplánoval střídavě výběhy, hřiště, posilovnu a halu.
V pondělí za týden pak mužstvo odjíždí k další fázi přípravy do Tělovýchovného centra v Nymburce, během níž sehraje první přípravné utkání s druholigovým Hradcem Králové.
Zápas je naplánován v Nymburce na středu 12.ledna 2005 se začátkem ve 14:00hod

Fanshop banner