Mladoboleslavský útok a gólman Miller to vyhráli u fanoušků
Klub

Mladoboleslavský útok a gólman Miller to vyhráli u fanoušků

Redakce

V závěru podzimní části jsme položili mladoboleslavským fanouškům a známým osobnostem otázku,“ Jak se vám líbila hra mladoboleslavského týmu v podzimní části a kteří hráči se nejvíce libili“?

Jiří Douda: Začátek byl trošku horší, ale po změně trenéra je znát, že hra je lepší. A co se týče hráčů - líbí se mi Sedláček, Bednář a velice pěkně hraje Čáp.

Dušan Salač: Celkově se hra hodně zlepšila a souhlasím, co zde již kolega výše uvedl. Mě se moc líbí Čáp, Cigánek - ten zahraje, jak kdy. A v útoku se mi líbí Bednář. Ten je podle mě lepší než Rojka. Bezkonkurenční je v brance Miller.

Láďa: Hra mladoboleslavských se mi každopádně nyní v podzimní části líbila. Na nováčka si myslím, že to je dobrý výsledek, co se týče umístění. Mě se líbí obránce Švejdík, i když nehrál všechna utkání. Dále se mi líbí Marek Matějovský a pak Bednář se Sedláčkem odvedli kus velké práce.

Pan Novotný: V podzimní části se mi celkem mužstvo zamlouvalo, hlavně ke konci. Mě se líbí Sedláček a je dobře, že ho trenéři už více staví. Útok je dobrý, ale ta záloha se nám moc nelíbí.

Miroslav: Kromě jednoho zápasu jsem zde ve fotbalové aréně pokaždé a dá se říci, že ty poslední zápasy jsou o hodně lepší. Podle mě, změna trenéra prospěla. A že se někdy nedaří, to je normální. Třeba proti Opavě, ale musíme ocenit i snahu domácích fotbalistů. Věřím, že do budoucna jim to tam bude více padat. Z hráčů se mi líbí Čáp, ale i Jarolím a pak samozřejmě útok - Sedláček, Bednář. Někdy se daří i Rojkovi. Trošku slabší je záloha.

Martin Kalužák: Zde na fotbale jsem byl asi čtyřikrát a hra se mi zatím velice líbila. Změna trenéra mužstvu prospěla, ale já přiznám, že jsem tomu moc nevěřil. Byl to od vedení klubu dobrý tah. Jinak mužstvo se mi líbí celkově. Asi jsou kluci už v pohodě.

Marek Erychleb: Kluci hrají na podzim dost dobře, hlavně v posledních kolech se to hodně zlepšilo díky trenérovi Uhrinovi. Jsem spokojený, že zde dal mužstvo do pořádku. Miller chytá velice dobře, dále se mi zamlouvá Čupr, Bednář a Sedláček. Špatní nejsou ani Gába s Palátem.

Tomáš Hajný: Celkově se mi předvedená hra na podzim líbila, jak za trenéra Bokši, tak za trenéra Uhrina. Myslím si určitě, že Boleslav na první ligu po herní stránce rozhodně má. Po stránce výsledkové to není takové, jak bychom si to představovali. Je to o štěstí a zkušenostech hráčů. Kdyby se tady například udržel pan Divecký, tak podle mě mohla mít Boleslav o šest bodů navíc. Nejvíce se mi líbí gólman Miller.

Radek Skalák: Boleslav podle mě špatně na podzim nehrála. Prohrála se zkušenějšími soupeři díky zbytečným chybám a zahozeným šancím. Těch bodů už mohlo být více. Změna trenéra prospěla, protože přišly výsledky. Nejvíce se mi líbil gólman Miller.

Milan Pechanec - trenér mládeže FK Mladá Boleslav: Já si myslím, že ta hra je atraktivnější. Měli jsme možnost sledovat i zápasy, které byly tzv. fotbalové, ale bohužel jsme dopláceli na neproměňování šancí. Mě z hráčů překvapuje Tomáš Sedláček. Má dobrý podzim.

Jaroslav Polívka-ředitel Osmiletého gymnázia: Hra měla podle mě stoupající úroveň. Hráči si museli zvykat na nejvyšší soutěž. Je to mužstvo, které do ligy patří. Z hráčů je vynikající útočník Sedláček. Nemluvím samozřejmě o brankáři, který hodně mužstvo podržel a musí ho podržet nejméně ze sedmdesáti procent.

Roman Filner - majitel firmy zajišťující občersvení v prostorách fotbalové arény: Já potřebuji, aby Boleslav hodně vyhrávala a chodilo hodně lidí. Jsem zatím spokojený. Můj favorit je Rojka, Sedláček a obdivuji Millera.

Mgr. Svatopluk Kvaizar - primátor města Mladá Boleslav: Nyní jsem s otázkou zaskočený. Nechtěl bych říci nějakou hloupost. Ale hra se mi na podzim líbila a hlavně v gólmanovi máme zlato….

Mgr. Jan Smutný - ředitel Základní školy: Celkově jsem spokojen s podzimní hrou mladoboleslavského týmu. A z hráčů podle mě snese absolutorium Matějovský, který proti Opavě moc chyběl...

Fanshop banner