„Mužstvo se přes zimu posílí“, říká mladoboleslavský trenér Dušan Uhrin ml.
Klub

„Mužstvo se přes zimu posílí“, říká mladoboleslavský trenér Dušan Uhrin ml.

Redakce

Bezprostředně po nedělním utkání s Opavou a následné pravidelné tiskovce pro novináře jsme se trenéra Dušana Uhrina ml. zeptali nejenom na nejbližší program mladoboleslavských fotbalistů, ale i na krátké zhodnocení jeho mladoboleslavského působení od desátého kola.

K mužstvu jste přišel v desátém kole a premiéru si odbyl ve Zlíně. Máte za sebou sedm zápasů. Jaké máte pocity z dosavadního mladoboleslavského působení a na čem se v zimní přípravě bude muset více ještě zapracovat?
My budeme muset u mužstva ještě více zapracovat na přechodové fázi od obrany do útoku. Dále se musíme zaměřit v podstatě v obranné fázi na záložní řadu, která není dobrá. Jinak jsem spokojený, protože co jsme si řekli, to jsme splnili. Je to těch patnáct bodů. Bohužel,s Opavou jsme měli vyhrát, ale každé utkání je pro nás těžké.

Které zápasy vás více či méně uspokojily?
Nejvíce mě uspokojil zápas, který jsme hráli a také vyhráli na Spartě. A nejméně právě dnes, protože jsme měli doma s Opavou vyhrát.Vedli jsme 1:0.

Jak to bude s posilami během zimní přípravy. Určité věci už tiskem proběhly. Máte vy nějaké požadavky na vedení FK, co se týče posílení a zkvalitnění kádru?
Ne, že bych tlačil na klub, ale všichni víme, kde máme nedostatky. V podstatě musíme doplnit kádr na určitých místech. V tuto chvíli bych se k tomu nechtěl více vyjadřovat.

Jaký je nejbližší program fotbalistů po skončení podzimní části ligy?
Nyní budeme mít týden volno/do 12.12.-pozn./ A poté budeme trojfázově trénovat ve zdejších podmínkách.

Máte v plánu i například nějaký zimní halový turnaj?
Nejbližší bude zde v Mladé Boleslavi 18.12. Není to oficiální, takže to budou mít hráči pouze mezi sebou. Jinak se zúčastníme zimního turnaje na Xaverově.

Už máte bližší představu o zimních soustředěních, která bývají tradičně dvě?
Jedno bude v Česku a druhé na Slovensku.

Fanshop banner