„Sobotního soupeře 1.FC Slovácko máme přečteného, jako každého druhého“,
Klub

„Sobotního soupeře 1.FC Slovácko máme přečteného, jako každého druhého“,

Redakce

říká asistent trenéra Uhrina ml. Petr Čuhel, se kterým jsme se ještě ohlédli za víkendovým, úspěšným vystoupením mladoboleslavských fotbalistů s Brnem a zároveň se i zeptali na 1.FC Slovácko.

Můžete ještě zpětně někoho vyzvednout z úspěšného zápasu s Brnem?
Já jsem moc rád, že dobře zahrál Cigánek, a dále si myslím, že Sedláček potvrzuje dobrou výkonnost. A pak musíme být i rádi, že střelecky po delší době se prosadil i Roman Bednář. Ale jinak všichni podali slušný výkon.

Jak vypadá zdravotní stav mužstva před sobotním utkáním?
Zdravotní problémy už z minulého týdne měl Palát, ale jeden zápas už nyní odehrál. Sice nyní má opět nějakého „koňara“, ale bude v pořádku. Ostatní, pokud neonemocní, by měli být také v pořádku.

Řekněte, jak daleko máte vašeho sobotního soupeře zmapovaného a kdy jste ho viděli naposledy v akci?
Slovácko viděl pan Uhrin v zápase s Blšany na Žižkově. Já viděl Slovácko dvakrát a to ještě před mladoboleslavským působením v Brně a pak na Synotu. Podle mě máme sobotního soupeře přečteného jako každého druhého. Připravujeme se na každého.

Jaký bude podle vás rozdíl mezi Brnem a Slováckem?
1.FC Slovácko hraje jiným stylem. Hraje styl 3-5-2. Mají velice rychlé, krajní záložníky a typově mají i jiné útočníky než Brno. Slovácko hraje moderní fotbal na dva dotyky v pohybu. To je ten největší rozdíl proti Brnu, protože Brno se k tomu v neděli vůbec nedostalo.

Sobotní soupeř bude hodně nepříjemný, smazal bodové, trestné manko a jde dále. Bral byste z tohoto zápasu před Opavou doma /5.12. 04-pozn./ i bod ?
Každý chce, abychom plně bodovali, ale na Synotu i bod by byl dobrý.

Můžete v krátkosti nastínit zimní soustředění mladoboleslavských fotbalistů v roce 2005 před jarní části ligy a kde by se mělo odbývat?
Ano, blíží se to, ale konkrétního ještě nic není. Rozhodně jedno kondiční soustředění bude u nás v Česku. Místo zatím není určeno./Tento rok od 11.1. byla první část v Jičíně-pozn./Herní bychom rádi absolvovali, tak jako letos na začátku roku, opět v zahraničí./Letos v únoru bylo na Kanárských ostrovech-pozn./ Rovněž i zde není zatím místo určeno.

Fanshop banner