SKVĚLÝ VÝKON ZPEČETĚNÝ VÍTĚZSTVÍM
Klub

SKVĚLÝ VÝKON ZPEČETĚNÝ VÍTĚZSTVÍM

Redakce

Mladoboleslavští fotbalisté přehráli po bezchybném výkonu neškodné Brno. Po celý zápas byli aktivnější a hosté dělali hrubé chyby především v defenzivní hře, čehož domácí dokonale využili.

Domácí fotbalisté vstoupili do tohoto utkání s velkou chutí. Už ve druhé min. Palátova hlavička mířila těsně nad břevno brněnské branky. V 10.min. Tomáš Sedláček přízemní střelou vyzkoušel postřeh Václavíka. Tomáš Sedláček patřil k nejlepším hráčům tohoto utkání. A byl hned u tří vyložených šancí a to v 10.,15. a v 16.min. Největší šance přišla v 19.min., kdy po zahrání rohového kopu hlavičky Bednáře a následně Sedláčka, těsně minuly prázdnou brněnskou branku. Ve 22.min. po zahrání rohového kopu skóroval Sedláček na 1:0. Mladoboleslavští si stále vynucovali tlak na branku hostů a v 39.min. po Křivánkově ruce nařídil rozhodčí Čuřín penaltu. Tu s přehledem Cigánek proměnil.
Po změně stran to byli opět domácí, kteří svoji agresivitou přečnívali nad pasivní hrou Brna. Ve 49.min. se dostal do gólové šance Tomáš Cigánek. Ve 54.min. fanoušci tleskali výborné akci dvojici Matějovský – Sedláček a o šest minut později Čáp skvělou přihrávkou našel Bednáře a míč skončil se štěstím v náruči brankáře Václavíka. V 66.min. se blýskl vynikajícím sólem Tomáš Sedláček a jeho přihrávku zužitkoval Roman Bednář na 3:0. V 70.min. nepříjemně odražený míč likvidoval výborným zásahem brankář Miller, což byla jedna z mála brněnských, nebezpečných akcí. O minutu později pro změnu Tomáš Čáp odkopnutím zlikvidoval nepříjemný brněnský roh. V 73.min. to byli opět domácí a po skvělém sólu Matějovského a následné Sedláčkově střele míč těsně minul pravou tyč Václavíkovy branky. V 75.min. Cigánkova střela doslova „lízla“ pravou spojnici Václavíkovy branky. Čtvrtá branka na sebe nenechala dlouho čekat a v 86.min. neúnavný Tomáš Čáp po sólové akci skvěle nacentroval před Václavíkovu branku a Roman Bednář se nemýlil a chladnokrevně srazil Brno na 4:0. Od pátého gólu zachránil Brno rozhodčí Čuřín, který neuznal branku střídajícího Rojky.
Závěr zápasu byl plně v režii domácích fotbalistů což odměnili po delší době i fanoušci mexickými vlnami.



SESTAVA FK MLADÁ BOLESLAV: Miller – Krátký, Švejdík, Skála, Palát – Cigánek (90.Jarolím), Matějovský, Vít, Čáp (90.Čupr)– Bednář (89.-Rojka), Sedláček

SESTAVA 1.FC BRNO: Václavík – Houšť (46.Kroupa), Schuster, Křivánek, Šustr (65.Švancara) – Baláž (46.Musil), Večeřa, Siegl, Trousil, Černý - Mezlík

ROZHODČÍ: Čuřín

ŽK: Sedláček – Baláž, Schuster

DIVÁCI: 3851

Fanshop banner