Boleslav chce vybojovat tři body
Klub

Boleslav chce vybojovat tři body

Redakce

Naposledy zvítězil doma boleslavský tým 9.srpna s Jabloncem. Nyní si troufá porazit v nedělním utkání 14.kola Gambrinus ligy 1.FC Brno.

V pěti po sobě jdoucích ligových zápasech Mladá Boleslav doma nezvítězila. V neděli 21. listopadu od 17,00 hod ji čeká 1.FC Brno a právě tímto střetnutím chtějí boleslavští hráči neúspěšnou šňůru přerušit.
Že soupeř z moravské metropole nebude snadným protivníkem, o tom není vůbec pochyb. Sám totiž po poslední domácí porážce se Spartou Praha nemá příliš bodů na rozdávání.
Boleslav své utkání v Drnovicích nešťastně prohrála vlastní chybou v samotném závěru, bodová nouze tak jednoznačně velí v tomto duelu již nezaváhat.
Trenér Dušan Uhrin bude nejen v tomto zápase, ale i příští víkend v Uherském Hradišti postrádat vyloučeného Gábu. Ten včera na disciplinární komisi obdržel třízápasový trest, ale protože jedno soutěžní utkání si již odstál v Poháru ČMFS v Mostě, pro poslední podzimní střetnutí s Opavou bude k dispozici.
V sestavě se mnoho změn oproti drnovickému souboji nedá očekávat. Gábu na pravém kraji středové řady nahradí jeden z dvojice Jarolím,Cigánek, útok zřejmě bude opět dvojčlenný, drobnější svalový problém měl po středě Bednář a pokud by nebyl fit, nahradit by jej měl vedle Sedláčka buď Rojka nebo Pecka.
Pro boleslavského asistenta trenéra Petra Čuhela bude mít zápas zvláštní příchuť, Brno bylo klubem, kde působil v minulosti jako hráč i trenér. V brněnském dresu se pak s vysokou pravděpodobností objeví útočník Karel Kroupa, který v boleslavské dresu dvě sezóny hostoval.
Utkání bude rozhodovat Tomáš Čuřín, na čarách mu budou asistovat Antonín Kordula a Ivo Chytil.

Fanshop banner