OHLASY Z KABINY
Klub

OHLASY Z KABINY

Redakce

MAREK MATĚJOVSKÝ

Hráli jsme více jak poločas o deseti hráčích. Podle toho to také vypadalo. Chtěli jsme bránit nerozhodný výsledek, ale bohužel dostali jsme ze standardní situace nešťastný gól. Nevíme, jak se to mohlo stát, že dva hráči byli nepokryti. Podle mého jsme zápas odehráli velice slušně.

JIŘÍ VÍT

Bohužel dostali jsme dva góly v závěru. Zápas ovlivnilo vyloučení Jirky Gáby. Druhý poločas jsme se museli jenom bránit jejich tlaku. Nedostávali jsme se do žádných šancí. Nejvíce nás mrzí, že jsme neubránili z toho velkého počtu soupeřových standardek zvláště tu jednu, kdy dvě minuty před koncem se kopal roh a soupeř dal gól. V závěru už nezbývaly na zvrat síly. Byl to náročný zápas. Myslím, že jsme pod trenérem Uhrinem sehráli vydařenější zápasy, co se týče výkonů hráčů.

ROMAN BEDNÁŘ

Nejeli jsme do Drnovic prohrát a zápas ovlivnilo vyloučení. Druhý poločas jsme to chtěli „ukopat“ na remízu. To se nepovedlo díky standardní situaci, kdy jsme nepohlídali u zadní tyče dva nebo tři volné hráče. Už jsme si to vyříkali, ale k této chybě nám ještě trenér více řekne. Musíme jít dále a porazit v neděli (21.11.) Brno. Náš výkon byl ovlivněn vyloučením. Co se týče samotného vyloučení, tak bylo přísné. Rozhodčí písknul nesmyslný faul a pak tam byl dohraný souboj, kdy Jirka Gába byl faulován a on mu to vzápětí vrátil. Jirka to měl vydržet. Je to těžké, protože se to může stát každému.

LUBOŠ PECKA

Byl to smolný zápas. Drnovice moc šancí neměly – jednu, dvě. Škoda chyby, že na zadní tyči se nechali neobsazení hráči, díky které padnul první gól. Druhý gól padnul při našem bránění. Bod z Drnovic by byl dobrý. Soupeř vyloženě nebezpečný nebyl, snad jen Holenda. Šance si soupeř moc nevytvářel.

MARIAN PALÁT

Mrzí nás, že jsme nepotvrdili výkon ze Sparty. Z Drnovic jsme chtěli alespoň bod. Nemáme ani bod a mrzí nás, že jsme první gól dostali po naší hrubé chybě tři minuty před koncem ze standardní situace. To se nám dlouho nestalo. Tyto úkoly jsme vždy plnily na 100%. Stačí jedna nepozornost a soupeř to dovedl potrestat. Druhý gól jsme dostali, když jsme hru otevřeli a mysleli na vyrovnání. Oni využili svého přečíslení.

JIŘÍ GÁBA

Co se týče mého vyloučení, tak pokud vyloučil mě, měl vyloučit i soupeře. Byl jsem nakopnut bez balónu a ten byl úplně někde jinde. Hlavní rozhodčí to neviděl, ale bylo to na upozornění postranního rozhodčího. Bohužel já faul vrátil. Šancí na obou stranách v tomto zápasu bylo málo a asi tu největší jsem měl já a Roman Bednář. Šance jsme ale neproměnili. Po mém vyloučení se ve druhé půli kluci jen bránili, protože drnovický tlak sílil. Paradoxně šance neměli, ale díky naší nepozornosti během standardní situace nás potrestali. Druhý gól byl pouze vyústěním naší bezmoci kvůli mému vyloučení.

Fanshop banner