S TRENÉRY PO DRNOVICKÉM UTKÁNÍ
Klub

S TRENÉRY PO DRNOVICKÉM UTKÁNÍ

Redakce

Až v samém závěru přišli o možnost potvrdit bodový zisk ze Sparty fotbalisté Mladé Boleslavi na hřišti Drnovic. Přestože hráli hosté oslabeni o vyloučeného Gábu, až do 87. minuty sahali po bodu. V závěru ale domácí dvěma góly výsledek otočili. K utkání jsme se vrátili s oběma trenéry.

„Odehráli jsme dobré utkání,“ mínil po zápase domácí trenér JOSEF MAZURA a pokračoval v hodnocení zápasu. „Mladá Boleslav prokázala své nesporné kvality vítězstvím na Spartě. Přesto jsme se soupeře nebáli. A gól střídajícího Kropáčka? V závěru jsem ho poslal na hřiště s tím, aby se pokusil vstřelit rozhodující branku. Podařilo se. Když umí střílet branky v divizi ve vyškovském dresu, tak je musí umět dávat také v I. lize."
Slovo pochopitelně dostal také trenér hostí DUŠAN UHRIN. „Utkání v podstatě ovlivnilo vyloučení Gáby krátce před přestávkou. Celou druhou půli jsme tak hráli o deseti hráčích. Nicméně dlouho jsme se drželi a inkasovali až čtyři minuty před koncem. Věřil jsem přitom, že koncovku zvládneme. Bohužel standardní situaci soupeře jsme nezvládli. Někteří z těch, kteří měli osobně hráče hlídat, domácí fotbalisty nepohlídali. Do té doby jsme soupeře prakticky do ničeho nepustili. Až po nešťastném rohovém kopu. Možná ho dokonce ani domácí neměli zahrávat, myslím si, že to byl aut. Bohužel to takto pro nás dopadlo.“

Před mladoboleslavskými fotbalisty je nyní velice náročný týden. Ve středu je totiž čeká dohrávka osmifinále Poháru Českomoravského fotbalového svazu a zápas na půdě druholigového Mostu. Hrát se bude od 13.30. V neděli 21. listopadu pak na Městský stadion v dalším utkání I. Gambrinus ligy přijede Brno. Tradičně se bude hrát od 17 hodin.

Fanshop banner