Zkouška ohněm v Toyota Aréně
Klub

Zkouška ohněm v Toyota Aréně

Redakce

Ve 12.kole Gambrinus ligy se v pondělním televizním přenosu představí FK Mladá Boleslav na hřišti účastníka Ligy mistrů – Sparty Praha. Bude to souboj mužstev z opačných konců ligové tabulky.

Fotbalisté mladoboleslavského ligového nováčka si zatím proti celkům prvoligové špičky herně nevedli špatně. V domácích zápasech se Slavií,Teplicemi,Libercem,Olomoucí i Ostravou byli soupeřům minimálně vyrovnaným soupeřem, na gólové šance je přehrávali.
Zajímavé bude, jak si nyní povedou proti Spartě, prvoligovému suverénovi, navíc v jeho domácím prostředí.
Jedno je jisté, na Letné nemohou v boleslavském dresu nastoupit „sparťané“ Marek Jarolím a Vláďa Volešák, neboť tak zní dohoda o jejich hostování v Mladé Boleslavi.
Potěšitelné však je, že četná zranění v kádru hráčů ligového nováčka snad definitivně odezněla, všichni další jsou připraveni nastoupit. Tedy i David Rojka, který celý týden již trénoval bez úlev.
Sympatické je odhodlání hráčů na Letné neprodat kůži lacino, z kabiny zaznívá optimistická prognóza pokusu o zisk bodu.
Trenér Uhrin zřejmě zůstane u osvědčeného modelu hry na dva útočníky, naopak nad sparťanskou sestavou se vznáší otazník, zda nastoupí Karel Poborský a Jiří Homola, tedy potrestaní hráči pro důležité utkání Sparty v Lize mistrů.
Střetnutí vysílá přímým přenosem televize Prima v pondělí 8.listopadu od 16,40 hod a řídí je rozhodčí Lubomír Puček s asistenty Patrikem Filípkem a Drahoslavem Handlířem.

Fanshop banner