„Pokusíme se na Spartě překvapit a přivést bod“, říkají mladoboleslavští fotbalisté
Klub

„Pokusíme se na Spartě překvapit a přivést bod“, říkají mladoboleslavští fotbalisté

Redakce

Zeptali jsme se mladoboleslavských hráčů, jak hodnotili středeční výkon pražské Sparty v LM na hřišti Manchesteru United. A pochopitelně, na co si budou muset dát v pondělí na pražské Letné pozor při zápasu 12.kola I.Gambrinus ligy.

MIROSLAV MILLER

Sparta je rozhodně nejlepší mužstvo zde v republice. Musíme si dát pozor na všechno. Podle mého, pokud pohlídáme tři až čtyři hráče, kteří tvoří hru Sparty, mohli bychom při troše štěstí udělat i slušný výsledek.

PETR KRÁTKÝ

Sparta bude v pondělí možná trochu unavená z pohárového zápasu. Určitě si ale budou chtít spravit na nás chuť. Čekám trošku menší podcenění, ale my se rozhodně v pondělním zápase na Letné nedáme. Budeme tam chtít něco uhrát. Ve středu v LM měla Sparta smůlu. Kdyby Homola neudělal chybu, tak by se zápas vyvíjen úplně jinak. Potom gólu to byla jednoznačná záležitost.

LADISLAV VOLEŠÁK

Sparta na Manchesteru nehrála špatně. Škoda, že dostala góly po hrubých chybách. A rozhodně jeden gól ze strany soupeře platit neměl. My v pondělí musíme hrát odvážně a vyvarovat se chyb.

JIRKA SKÁLA

Sparta v pondělí podle mého moc z pohárového zápasu unavená už nebude. Zápas s námi bude pro Spartu úplně něco jiného. Každý ví, že Zelenka, Poborský jsou asi nejnebezpečnější hráči. Sparta v lize prostě jede. My tam jedeme s tím, pokusit se překvapit a získat bod.

DAVID ROJKA

Na Letné si budeme muset hlavně dát pozor na Juna, který je hodně nebezpečný. A také na Zelenku. Sparta na Manchesteru ukázala, že má velkou útočnou sílu dopředu. Nehráli tzv. „zanďoura“, což bylo sympatické. Pokud v pondělí budeme hrát kolektivně, můžeme uhrát i bod.

LUBOŠ PECKA

Na Spartě si budeme muset dát pozor úplně na vše. Sparta v LM hrála podle mě dobře. Škoda chyby Homoly, protože do této doby hráli hráči Sparty dobře. Na Spartě musíme v pondělí podat 100% výkon. Bylo by dobré urvat bod.

MARIAN PALÁT

Sparta na Manchesteru mě trošku zklamala. Přál jsem jí, ať vydrží alespoň 20.min., což se nepodařilo. My v pondělí si musíme dát pozor hlavně na pravou stranu, kde operuje Karel Poborský (smích, Marian Palát nastupuje na pozici levého obránce,pozn.). Takže to bude velká síla. A pak hlavně pozor na Juna, který má v útoku střeleckou fazónu, formu. Musíme ho nějakým způsobem přibrzdit.

JAROMÍR ŠMERDA

Sparta hrála na Manchesteru dobře. Měla smůlu, udělala hrubé chyby. V pondělí na Letné si budeme muset dát pozor na všechny. Sparta je dobré mužstvo.

Fanshop banner