Ohlasy z kabiny
Klub

Ohlasy z kabiny

Redakce

TOMÁŠ SEDLÁČEK:

Remíza podle mě byla zasloužená. Mohli jsme jak prohrát, tak i vyhrát. Bylo to vyrovnané utkání a Baník potřeboval rovněž vyhrát.

JIŘÍ SKÁLA:
Bohužel, dostali jsme ve druhé půli gól, přestože Ostrava nic právě ve druhém poločase nehrála. Byla to jediná jejich akce. Musíme uznat, že v první půli šance měli.Ve druhé půli jsme je rozhodně přehrávali. Je štěstí, že jsme v závěru vyrovnali. My ovšem chtěli vyhrát, protože si myslím, že jsme se dost herně zvedli. Bohužel se nám to nepovedlo, takže ty body musíme vzít někde jinde.

MARTIN ČUPR:
Baník měl první dvě šance, které nevyužil. My šance měli také a to díky Romanovi Bednářovi a Marianu Palátovi. Musíme z vyložených šancí dávat góly. Baník, který má titul, je rozhodně silné mužstvo a že je v krizi, to nás nezajímá. My chceme každý zápas vyhrát. Včera jsme vyhrát mohli, protože Baník vůbec nic neukázal. A ve druhém poločase nám dal z jediné akce gól. My těch šancí měli plno, ale vše se nám zastaví na brankové čáře. Máme trochu smůlu.

ROMAN BEDNÁŘ:
Na začátku měl Baník dvě šance. V těch nás podržel Míra Miller. Pak jsem já šel sám na branku a kdybych tuto šanci využil, věřím, že bychom tento zápas zvládli lépe. Ve druhé půli jsme prohrávali, ale Tomáš Sedláček šest minut po obdrženém gólu vyrovnal. Plichta je nakonec zasloužená.

Fanshop banner