OHLASY Z KABINY
Klub

OHLASY Z KABINY

Redakce

MAREK MATĚJOVSKÝ

Bod je cenný, ale mohli jsme ve Zlíně vyhrát. My jsme měli více šancí než domácí. Bohužel opět jsme řadu šancí neproměnili a k tomu jsme dostali nešťastné góly. V 10.min. jsme obdrželi hloupý gól. Přesto jsme měli více ze hry a byla otázka času, kdy gól padne. Naštěstí padnul a my mohli ještě další přidat.

JIŘÍ GÁBA

Tento bod ze Zlína je pro nás velice cenný. Zápas jsme hráli velice aktivně a gól od nás na sebe nenechal dlouho čekat. Ve předu Zlín měl nebezpečného Malára a vysokého Činčalu. Nebezpeční byli především ze standardních situací. Je důležité, že jsme na jejich gól vždy dokázali odpovědět naší brankou.

TOMÁŠ SEDLÁČEK

Bod je hodně dobrý. Ve Zlíně jsme mohli i vyhrát. Co se týče mé první branky, tak ta se začala odvíjet od souboje Romana Bednáře. Míč se odrazil ke mně a já si míč přistrčil a kříženou střelou a dal náš první gól. Zlín byl hodně nebezpečný ve standardních situacích, ale my si je docela dobře pohlídali.

JIŘÍ VÍT

Domácí podle mě chtěli vyhrát, ale zápas nezvládli. My jsme podali dobrý výkon. Vyšel nám začátek, poté jsme dostali smolný gól. Gól nás nezlomil, stačili jsme srovnat. Ve druhé půli byla nešťastná penalta. Možná rozhodčí udělal chybu, ale to nechám na něm. Především nás to nezlomilo. Po druhém gólu jsme měli řadu příležitostí a zápas při troše štěstí jsme mohli vyhrát. Zlín se hodně tlačil dopředu a nechával vzadu tzv. okýnka. Remízu bereme. Je to odrazový můstek do dalších zápasů.

Jak vidíš nedělní zápas s Ostravou?

Bude to zápas dvou mužstev s novými trenéry. My jdeme do toho, že chceme vyhrát a vůbec se neohlížíme jestli je Ostrava loňským mistrem ligy. Spokojeni budeme se třemi body.

MARTIN ČUPR

V prvních patnácti minutách jsme soupeře přehrávali. Měli jsme tři „gólovky“. Bohužel ani jednou nám to tam nespadlo. Dostali jsme opět nešťastný gól po odraženém balónu. Ovšem pak mužstvo ukázalo, že na to máme. Vyrovnali jsme na 1:1. Opět nás zlomil začátek druhého poločasu, jakožto po třetí, po čtvrté. Hned jsme dostali góla, ale mužstvo ukázalo, že chce dělat body. Bod je cenný, protože ve Zlíně řada mužstev neboduje. Zlín je doma silné mužstvo.

Takže jsi nekompromisně pro tři body v neděli doma s Ostravou?

Vůbec o tom nebudu spekulovat. Každý zápas chci vyhrát a je mi jedno, zda hrajeme s Blšany nebo s Ostravou. V neděli přijde na tento zápas s Baníkem spousta lidí, hlavně potom co jsme předvedli ve Zlíně. Věřím, že fanoušci nás podpoří a doma uděláme tři body.

ROMAN BEDNÁŘ

Dostali jsme dva nešťastné góly, místo abychom využili naše šance zkraje zápasu. Opět jsme museli dvakrát zápas dotahovat. Daleko nechybělo a mohli jsme i vyhrát. Bod ze Zlína je velice dobrý, protože venku jsme ještě nebodovali.

Bral by jsi v neděli s Ostravou doma bod?

Myslím si, že kdybychom byli ve středu tabulky, tak ano. Ale za této situace budeme chtít vyhrát.

MIROSLAV MILLER

Náš bod je dobrý, protože ve Zlíně bude málokteré mužstvo bodovat. Domácí byli nebezpeční ze standardních situací. Oni mají ve svých řadách vysoké hráče – Malár, Činčala a pak tam přišel Žemlík. Já měl poměrně hodně práce hlavně s vybíháním na balóny.


MAREK JAROLÍM

My jsme bohužel opět dostali na začátku hloupého góla. Pak naštěstí se nám podařilo v zápětí vyrovnat na 1:1. Opět už po několikáté na začátku druhé půle jsme obdrželi góla. Přesto ve druhé půli jsme Zlín přehrávali. Naštěstí se nám vždy podařilo vyrovnat, mohli jsme přidat ještě další góly. Rozhodčí mohl klidně písknout penaltu v náš prospěch, protože jeden ze zlínských hráčů zahrál rukou.


MARIAN PALÁT – byl u tří branek jak v naší tak i soupeřovi síti. Autor vyrovnávací branky na 2:2.

Když se vrátím k té první naší obdržené brance, tak ta padla z přetaženého centru. Já jsem to odhlavičkoval na volného Lasotu a ten míč špatně trefil. Bohužel pro nás hůře, protože míč letěl do branky. Druhý náš gól – penalta, což podle mého názoru být neměla. Rozhodčí ji pískat nemusel. A co se týče mého vyrovnávacího gólu, tak ten padnul po zahrání rohového kopu. Míč se dostal až na zadní tyč, kde já stál naprosto volný.

Zažil jsi v minulosti už takovéto zápasové zvraty?

Určitě ano, protože když se hraje venku je to vždy těžší. A nyní o to více nás těší bod ze Zlína, protože jsme dvakrát prohrávali.

Nyní v neděli vás čeká Baník Ostrava. Jak ty vidíš tohoto soupeře, který v televizním utkání prohrál doma se Spartou a zároveň s novým trenérem.

Pro nás to bude hodně důležitý zápas. Chceme před domácím publikem plně bodovat. Naši fanoušci jsou výborní a zaslouží si to. Baník je kvalitní mužstvo, má nového trenéra, ale výsledky jsou špatné. Podle mě v mužstvu nebude něco v pořádku. Věřím, že v neděli doma něco uhrajeme.

Byl by bod za této situace doma uspokojivý?

Určitě budeme chtít vyhrát. Chceme tři body.

Fanshop banner