Mladá Boleslav mění po devíti kolech trenéra
Klub

Mladá Boleslav mění po devíti kolech trenéra

Redakce

Bezprostředně po nedělním utkání s Olomoucí na domácí půdě, zasedlo klubové vedení FK Mladá Boleslav k jednání o změně trenéra. Ve fotbalovém zákulisí se spekulovalo o Jiřím Kotrbovi, ale i o Jaroslavu Hřebíkovi. Nakonec se vedení klubu rozhodlo pro dosavadního trenéra druholigových Bohemians Dušana Uhrina ml.

Nového trenéra mají od zítřka, tj. úterý 19. října prvoligový, mladoboleslavští fotbalisté. Ten jim bude představený na jejich tréninku. Stal se jim dosavadní kouč druholigových Bohemians Dušan Uhrin ml. Podle generálního ředitele Jaromíra Šeterleho se s novým trenérem dolaďuje pouze smlouva. Pražský klub Uhrinovi k odchodu do Mladé Boleslavi nebránil. Důvodem odvolání dvojice Bokša – Zajíc byli nepřesvědčivé výkony prvoligového nováčka. Mladá Boleslav prohrála už šestý zápas z devíti a na svém hřišti tuto neděli 17.října podlehla Olomouci těsným rozdílem 1:2. Jediné vítězství, které mladoboleslavští slavili bylo z prvního kola doma s Jabloncem. Dále pak přišly dvě remízy s Teplicemi a se Slávií. Nový trenér bude mít za úkol vyvést nováčka ze spodních pater tabulky už tuto sobotu ve Zlíně od 17:00hod.
Další neméně důležité utkání bude trenéra Uhrina ml. čekat poslední říjnovou neděli na domácí půdě se zkušeným Baníkem Ostrava.

Fanshop banner