Boleslav hostí třetí nejlepší celek uplynulé sezóny
Klub

Boleslav hostí třetí nejlepší celek uplynulé sezóny

Redakce

V 9.kole Gambrinus ligy se Mladá Boleslav střetne se Sigmou Olomouc, která dlouhodobě patří k nejlepším mužstvům u nás a také pravidelně v posledních letech hraje evropské poháry.

Velice těžké utkání čeká domácí tým, který nutně potřebuje každý bod. V posledních třech kolech vyšel bodově naprázdno, a tak stojí před nutností bodový půst prolomit.
Sigma Olomouc je však zdatným soupeřem, po osmi odehraných kolech drží v tabulce 3.příčku a má na svém kontě zatím 16 bodů (skóre 12:8).
Boleslavští trenéři Bokša a Zajíc mají těžkou hlavu ze zranění a onemocnění hráčů, která tým v posledních týdnech pronásledují.
Stoper Radim Wozniak dnes v Praze v nemocnici Na Františku absolvuje plastiku předního křížového vazu a bude dlouhé měsíce mimo hru, další obránce Jan Skoupý utrpěl v týdnu na tréninku těžký výron v kotníku a obdobné zranění si z tréninku odnesl i Ondra Švejdík. U toho je však předpoklad, že do nedělního zápasu bude připraven.Přes týden ležel doma s virózou a teplotou útočník Roman Bednář a k mužstvu se připojí až na sobotním tréninku.
Ostatní hráči jsou v pořádku a připraveni pro bodový zisk podstoupit maximum.
Tedy včetně „olomouckých“ Jirky Víta, Davida Rojky a Jirky Gáby, pro které utkání bude mít obzvláštní příchuť.
Zápas začíná v neděli 17.října v 17,00 hod a rozhodovat je bude Václav Bouše z Karlových Varů.

Fanshop banner