Mladoboleslavské fotbalisty čeká v neděli velice kvalitní soupeř
Klub

Mladoboleslavské fotbalisty čeká v neděli velice kvalitní soupeř

Redakce

Důležitost utkání si uvědomují i trenéři Bokša se Zajícem. Soupeř s Hané, tedy Sigma Olomouc, je ostřílený, kvalitní a pohárový celek. V jeho řadách hrají i hbití slovenští fotbalisté a trenér Uličný dovede mužstvo patřičně nabudit. Jednoho z trenérů, Luďka Zajíce, jsme se zeptali před čtvrtečním, odpoledním tréninkem, jak on vidí nedělního soupeře. Domácí trápí i marodka některých hráčů a citelně bude chybět Radim Wozniak. Fotbalisté věří v mohutnou podporu domácích fanoušků po celých 90 minut.

Těch zdravotních problémů bylo více. Hlavně se stopery. Navíc Marek Jarolím byl v Arménii s „21“. Romana Bednáře trápí problémy s virózou. Uvidíme, co řekne lékař před zápasem, a podle toho budeme dále vycházet.
Co se týče Olomouce, tak je to mužstvo, které dokázalo svoji kvalitu v poháru, ale i v lize. Je to dlouhodobě stabilizované mužstvo s vyváženou obranou a útočnou činností. Má výborné slovenské útočníky, plus Bednáře, kterého získali. Dále ve středové řadě je kvalitní Kobylík a vzadu vynikající Kovář. Soupeř je tedy kvalitní a navíc se opírá o brankáře Vaniaka. Myslím si , že v lize je možné porazit kohokoliv a z toho musíme i v neděli vycházet. Zápas bude i o taktice, která se musí přizpůsobit kvalitám soupeře, musíme být pragmatičtí a vycházet z toho, co na soupeře bude platit. Pak je otázka, jak se to uplatní a podaří. Je to i o štěstí apd.

Můžete prozradit kdo nastoupí v útoku?
Zatím jsme to nespecifikovali. Máme zde nějaké varianty, ale rozhodne třeba i zdravotní stav.

Fanshop banner