OHLASY REPREZENTAČNÍCH  HRÁČŮ
Klub

OHLASY REPREZENTAČNÍCH HRÁČŮ

Redakce

JOSEF KAUFMAN:

Řekli jsme si, že prvních 15 minut na ně vletíme, abychom vstřelili jednu až dvě branky. Podařila se nám jen jedna, ale měli jsme řadu dalších šancí. Např. Svěrkoš tam měl dvě vyložené šance. Ke konci první půle jsme to ztvrdili gólem do šatny. Ve druhé půli po standardní situaci jsme dali na 3:0 a pak jsme to táhli do vítězného konce. Snad jen škoda toho jejich gólu. Rumunský útok toho dnes moc nepředvedl až na ten gól, kdy jsem tam vteřinku zaspal a Mitea dal gól.

MAREK JAROLÍM:

Přišel jsem na hřiště za dobrého stavu. Jsem rád, že jsem si zahrál a lidi byli skvělí. My jsme trošku v závěru povolili. Debut byl dobrý, kdybych dal gól bylo by to lepší. Jsem rád, že jsem mohl nastoupit před boleslavskými fanoušky.

VÁCLAV SVĚRKOŠ:

Především k super výsledku pomohl Tomáš Jun svými třemi góly. Nám dneska zabral i útok. Je to tedy pro nás dobré. Důležité je, že jsme Rumuny dokázali porazit. Oni měli před tímto zápasem 9 bodů. Docela mě překvapilo, že soupeř hrál v začátku zápasu bez většího nasazení a prakticky se k ničemu nedostal. Na to, že mají 9 bodů a výsledky docela dobré, jsem si myslel, že budou více zlobit. My jsme na ně vlétli a dle mého máme lepší mužstvo. A také věřím, že uspějeme v Arménii, i když tam nebudou nejlepší podmínky. Jedeme tam vyhrát.

TOMÁŠ JUN:

Měli jsme představu, že Rumuni jsou jedním ze spolufavoritů skupiny a že to bude velice těžký zápas. Chtěli jsme na ně vletět a nedat jim prostor. To se také vyplatilo. Byla to velice dobrá rada od trenéra. Rumuni dělali chyby a my jsme z toho těžili. Spoustu šancí jsme rovněž zahodili. Mohli jsme vyhrát i větším rozdílem. Rumuny jsme měli sečtené i z videa a naše šance byla útočit po stranách. Soupeře jsme napadali a nedali mu větší prostor a oni rozhodně nečekali, že budeme prvních 15 min. takhle aktivní

Fanshop banner