Česká fotbalová reprezentace očima mladoboleslavských a libereckých fanoušků
Klub

Česká fotbalová reprezentace očima mladoboleslavských a libereckých fanoušků

Redakce

Před nadcházejícími dvěma kvalifikačními utkáními v říjnu –a to v sobotu 9.10. s Rumunskem a hned ve středu 13.10. v Arménii, jsme se zeptali, jak vidíte naši fotbalovou reprezentaci v dalších kvalifikačních bojích, především v tom nejbližším zápase s Rumunskem na domácí půdě. Fanoušci se netajili obavami, že bez Pavla Nedvěda to celkově v kvalifikační skupině lehké nebude.

Petr Harant-Mladá Boleslav: Já tipuji naše vítězství 2:1. Bohužel, ale co v reprezentaci není Pavel Nedvěd, je to trochu horší. Doufám, že někteří „marodi“ se uzdraví a nastoupíme v té nejsilnější sestavě a vyhrajeme.

Zdeněk Skalský-Mladá Boleslav: Myslím, že bychom měli vyhrát-alespoň 2:0.

Pan Musil-Mladá Boleslav: Mám dojem, že vítězství v Praze bude těsné-2:1.

Pan Raška-Liberec: Naše reprezentace prohraje 1:2. Chybí nám dávat góly a to je špatné….

Pan Richter-Liberec: Já věřím, že vítězství zůstane doma a my vyhrajeme 2:1. Ovšem ta hra našeho mužstva by mohla být lepší. Nyní se mi to zdá slabounké, chybí nám Pavel Nedvěd.

Bohumil Málek-Mladá Boleslav: Já to v Praze vidím na remízu. A co se týče hry naší reprezentace, tak se mi nebude líbit bez Pavla Nedvěda.

Jaroslav Jihlavec-Mladá Boleslav: Jak to dopadne? To si nedovolím odhadnout, ale doma bychom měli proti Rumunsku vyhrát alespoň 2:0. Naše forma se nyní trochu pohoršila.

Pan Konrád-Liberec: Teď s Rumunskem to bude horší, zdá se mi, že reprezentace je v nějakém, mírně řečeno, “srabu“. Ale přesto si myslím, že doma 2:1 vyhrajeme, i když v tom posledním zápase se mi hra naší reprezentace vůbec nelíbila. Ta hra byla hodně, řekl bych, mrtvá….

Pan Juriga-Liberec: Myslím si, že Rumuny bychom měli doma porazit. Máme na to je porazit. Vyhrajeme 2:0. Hra našeho mužstva se mi celkem líbí, ale bez Pavla Nedvěda to bude špatné.

Pan Polák-Liberec: Zápas v sobotu 9.10. vidím dobře. Přece nad Rumunskem musíme vyhrát. Tipuji 2:0, přestože se mi hra naší reprezentace v posledních týdnech moc nelíbí. A že Pavel Nedvěd odešel? Jsou přece jiní hráči a já bych z toho nedělal takovou tragédií nedělal.

Jiří Malík-Mladá Boleslav-t.č. gólman nováčka ČFL Čáslav:
Bude to hodně těžké utkání, protože víme, co se kolem naší reprezentace děje, a myslím si, že povinnost nám velí zvítězit, když jsme to nezvládli v Holandsku. Věřím, že zápas zvládneme a o gól vyhrajeme. Co se týče hry, kterou zde reprezentace nedávno/3.9.-pozn./předvedla, tak to se nedá hodnotit. Víme, jak toto utkání proběhlo. Jinak si myslím, že ta naše ofenzivní síla doma bude o něčem jiném než byla například nedávno právě v Holandsku. Podle mě ale v Holandsku jsme zas tak špatné utkání nesehráli. Bohužel, nedařilo se nám gólově. Jinak co se týče Pavla Nedvěda, tak to je takové rozčarování, jakým způsobem odešel a jakým způsobem se to medializovalo. A pak co se kolem toho rovněž dělo. Nedvěd a trenér Brückner asi jediní vědí, proč tomu tak asi bylo, proč se tak stalo. Jsem z toho smutný, ale myslím si, že Pavel Nedvěd bude naší reprezentaci chybět.

Fanshop banner