SEDLÁČEK  OPĚT  POHÁROVÝM  SPASITELEM
Klub

SEDLÁČEK OPĚT POHÁROVÝM SPASITELEM

Redakce

Ve III. kole Poháru ČMFS zvítězil prvoligový nováček na hřišti účastníka ČFL 2:0, když vítězství zařizoval po minutě pobytu na hřišti útočník Sedláček, druhý gól potom přidal další střídající hráč – Čupr.

Mladoboleslavské mužstvo odjíždělo na Břevnov pouze se 16-ti hráči , tím šestnáctým byl dorostenecký náhradní brankář Ladislav Řezáč. Řady zraněných ještě před utkáním po lékařské kontrole rozšířili Wozniak a Skála.
Gábovi nedovolilo nastoupit nakopnuté koleno.
Utkání probíhalo v duchu posledních ligových vystoupení – boleslavští hráči si vytvářeli jednu gólovou šanci za druhou, nenašel se však nikdo kdo by míč dostal za záda domácího brankáře Mašína.
Domácí se ještě nerozkoukali a po 16-ti vteřinách hry netrefil odkrytou branku Bednář a tak to potom šlo opakovaně. Sto procentní šance měli Rojka, Bednář, Čáp i Matějovský, v jednom okamžiku běžel míč dokonce nikým neatakován po brankové čáře mezi tyčemi. Proto boleslavská hra trpí neproměňováním gólových příležitostí. Boleslavští domácí celek k ničemku nepustili, skóre se však neměnilo.
Spásu přinesl až po hodině hry Sedláček, který po okamžiku svého pobytu na hřišti dopravil míč konečně do domácí branky. Došlo k tomu takto: Cigánek dostal na pravou stranu před pokutovým územím míč po zpracování mu poněkud odskočil, přesto ale vystřelil. Míč se dostal za záda brankáře Mašína, ale od tyče se odrazil zpět do hry těsně před dobíhajícím Sedláčkem ukopl míč jeden z domácích obránců tak nešťastně, že trefil hlavu Sedláčka a byl z toho vedoucí gól, běžela 63.min. Druhý gól potom přidal další střídající hráč – Čupr, z volného přímého kopu vymetl z 25-ti metrů pavučinu v levém rohu domácí branky. A bylo vlastně po zápase.
Kdyby se hrálo na šance, skóre by muselo být mnohonásobně vyšší.
Opravdu velkou bolestí boleslavského mužstva je neproměňování gólových příležitostí.
Ve 4.kole Poháru potom Boleslav čeká vítěz duelu Most – Sparta Praha.

Sestava: Kučera – Krátký, Skoupý, Vít, Čáp - Cigánek, Matějovský, Volešák, Pecka (78.Čupr) - Bednář, Rojka (62. Sedláček)
Diváků: 300
Rozhodčí: Helebrant

Fanshop banner