TRENÉŘI PO PŘÍBRAMSKÉM UTKÁNÍ
Klub

TRENÉŘI PO PŘÍBRAMSKÉM UTKÁNÍ

Redakce

Křivdu cítili po skončení utkání v Příbrami boleslavští fotbalisté. Zvláště onen diskutovaný moment v 73. minutě, který předcházel gólu v hostující síti, trenér MILAN BOKŠA kritizoval.
„Byl to jasný faul na Millera a chyba rozhodčího, který navíc nenastavil v závěru ani ohlášené čtyři minuty,“ pravil na tiskovce po zápase MILAN BOKŠA. „Když si někdo stěžuje na rozhodčího, záměrně na ně vytváří tlak a v příštím zápase to odnese soupeř, který za nic nemůže. To se stalo dnes,“ vrátil se boleslavský kouč k předchozí stížnosti Marily na rozhodčího Beneše. Moc dobře si ale uvědomoval, že hosté opět propadli v koncovce.
„Kdyby se nám v takhle důležitém utkání podařilo brzy skórovat, hodně by to pomohlo. Oba týmy dnes byly pod velkým tlakem. Každá prohra samozřejmě mrzí, ale ta dnešní je obzvláště bolestivá. Přitom jsme nebyli horší než Příbram. Nepovedla se nám jen jedna pasáž ve druhém poločase,“ dodal MILAN BOKŠA.
A odezvy z domácí kabiny? „Dnes to byla těžce vybojovaná výhra. Teď jen věřím, že to pro nás bude vzpruha do dalších zápasů. Prospělo nám přeskupení formace a také střídání. Druhý gól byl odrazem velké bojovnosti, vůle a důrazu. Právě díky tomu jsme dnes zvítězili. Šli jsme za výhrou do poslední minuty,“ uvedl na tiskové konferenci příbramský lodivod FRANTIŠEK KOPAČ a také on se vyjádřil k inkriminovanému okamžiku v 73. minutě. „Miller míč v ruce vůbec nedržel. K ničemu nedošlo. Rozhodčí Matějek takovou hru pouští, vždyť na našeho gólmana Sňozíka bylo v zápase takových zákroků hned několik,“ konstatoval FRANTIŠEK KOPAČ. Pravda ale tentokrát byla na boleslavské straně, což potvrdil i večerní pořad Dohráno na ČT 2, kde bylo více než zřejmé, že Riegel Millera skutečně fauloval. Ale to pochopitelně na porážce Mladé Boleslavi již nic nezmění. Mrzet však musí hosty především neproměněné šance. Zvláště ty, které měl na svých kopačkách Sedláček.

Fanshop banner