FOTBALISTÉ PODPOŘILI CHARITU
Klub

FOTBALISTÉ PODPOŘILI CHARITU

Redakce

Mezi více jak stovku dětí z dětských domovů zamířili v pondělním odpoledni dva fotbalisté prvoligové Mladé Boleslavi – Marek Matějovský a Radim Wozniak. Spolu s nejmenšími navštívili v Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi Sluníčkový den.

Ten pro děti bez domovů připravila brandýská radnice. V jeho rámci se nejprve uskutečnila pouť, kde se děti do sytosti mohly vydovádět na nejrůznějších atrakcích. Po půl páté se už na svou plavbu do Čelákovic a zpět vydal parník Malše. Během cesty pak právě fotbalisté v neformální besedě odpovídali na zvídavé otázky týkající se nejen současnosti mladoboleslavského fotbalu, fotbalových kariér Marka i Radima, jejich vzorů, ale třeba i největších českých hvězd současnosti - Pavla Nedvěda a Karla Poborského.
Na závěr setkání přijaly děti pozvání do hlediště na nejbližší domácí zápas Středočechů v nejvyšší soutěži proti Sigmě Olomouc. Mladoboleslavští fotbalisté pro zhruba dvacítku dětí z klánovického domova zajistí nejen zdarma vstupenky na utkání, ale také autobus, který je doveze na Městský stadion a zpět.

Fanshop banner