OHLASY HRÁČŮ:
Klub

OHLASY HRÁČŮ:

Redakce

PETR KRÁTKÝ:
Byli jsme na Liberec připraveni, věděli jsme co budou hrát. Spálili jsme spoustu vyložených šancí. Chtěli jsme chytnout začátek druhé půle, ale dopadlo to opačně a my dostali gól. Chyběla nám důraznost a musíme přitvrdit.


MARTIN ČUPR:
Chtěli jsme tento zápas vyhrát, i pro mě to byla motivace, protože jsem v Liberci působil. Tři body jsme určitě dnes potřebovali hlavně po těch domácích remízách. V prvním poločase jsme nedokázali udržet míč a hodně jsme ztráceli i lehké míče. Soupeř hrál velice dobře a k větším šancím nás ani nepustil.


MAREK JAROLÍM:
Hlavně ze začátku druhé půle jsme dostali nešťastný gól. V dalších minutách jsme měli řadu příležitostí, ale bohužel musíme to nějak překlenout a dávat góly. V tomto zápase jsme si doslova šáhli na dno. V Příbrami musíme vyhrát.

ROMAN BEDNÁŘ:
Škoda, že jsme si nechali dát góla, protože podle mě nám to docela šlo. Oni sice měli nějaké střely, ale ty byly většinou z větší vzdálenosti. Nic vážnějšího nešlo z liberecké strany na branku. Tomuto zápasu by slušela remíza, škoda, že jsme si nechali utéct začátek druhé půle. Liberečtí nám nedávali mnoho prostoru, drželi nás a doslova i „kousali“. Prohru rozhodně nemůžeme svádět na rozhodčího.

Fanshop banner