V Dobrovici se konal festival zahozených šancí
Klub

V Dobrovici se konal festival zahozených šancí

Redakce

Ve II. kole poháru ČMFS postoupilo boleslavské mužstvo přes divizního účastníka, když z množství vyložených šancí střelilo až ve 2.poločase dva góly.

Utkání bylo ovlivněno silným nárazovým větrem, který byl na překážku všemu, co patří k fotbalu. V 1.poločase hrálo boleslavské mužstvo proti větru, přesto mělo trvalou územní převahu a zahodilo, co se dalo. Už ve 3.min. nedokázal Rojka z pěti metrů trefit branku domácích. Potom v rozpětí 25.-40.min šli Sedláček 2x a opět Rojka sami na domácího brankáře Hikla, ale jeho branka byla zakletá. 4.min. před koncem poločasu byl ve vyložené šanci opět boleslavský hráč Gába, ale Hikl opět čaroval.
Ve 2.pol. hrála potom Boleslav po větru, zlepšila kombinaci, ale ke gólům to dlouho nevedlo. Dokonce domácí Duda nastřelil břevno Kučerovy branky. Zbytek zápasu se však hrál před brankou Dobrovických a Sedláček konečně protrhl střeleckou smůlu. Čtvrt hodiny před koncem zápasu se konečně prosadil Sedláček, Čápův centr přesně trefil hlavou a o 2.min. později už to bylo 0:2, po pravé straně unikl Cigánek a jeho přesnou přihrávku trefil opět Sedláček, když míč poslal nejprve do tyče a od ní se odrazil za brankovou čáru. Ovšem dvě branky byly jen chudým vyjádřením výsledku vzhledem ke gólovým příležitostem. Jejich největším spalovačem byl Rojka, který se mohl pohodlně zapsat 5x do střelecké listiny.
V tom se mu ještě přiblížil Cigánek a Čáp.
Boleslav postoupila do III.kole poháru ČMFS, kde se utká s vítězem střetnutí Český Brod – Břevnov.


SESTAVA: Kučera – Krátký, Skoupý (60.Matějovský), Vít, Palát (74.Pecka) – Cigánek, Volešák (85.Brunclík), Gába, Čáp – Sedláček, Rojka

ROZHODČÍ: Beneš

ŽK: Čáp

Diváků: 350

Fanshop banner