OZVĚNY Z BLŠANSKÉHO STADIONU
Klub

OZVĚNY Z BLŠANSKÉHO STADIONU

Redakce

Daleko spokojenější byl samozřejmě po skončení prvoligového utkání Blšany – Mladá Boleslav (2:0) trenér domácích Michal Bílek. Není se čemu divit. Vždyť právě jeho svěřenci dokázali poprvé v letošní sezoně zvítězit. Boleslavští ovšem cítí křivdu za vedoucí gól Blšan. Pojďme ale po pořádku.

„Pro nás bylo nejdůležitější vyhrát a to se povedlo. Takže jsem spokojen," řekl blšanský trenér MICHAL BÍLEK. A jak on viděl první gól svého týmu? Běžela 16. minuta, když na zemi zůstal ležet zraněný Gába. Kolem něj proběhl Zelenka a dělovkou pod břevno otevřel skóre. „Míč měli zakopnout už hosté, kteří dobře věděli, že Gába leží na zemi. Kdyby moji hráči míč zakopli do autu, tak bych jim za to vynadal. Ničím jsme se neprovinili," tvrdil MICHAL BÍLEK
Opačného názoru byl však trenér Mladé Boleslavi LUDĚK ZAJÍC. „Naši hráči nevěděli, co se děje za jejich zády, když měli míč v držení. Gól Zelenky hodně ovlivnil utkání a do fair play měl hodně daleko. Od rozhodčího Járy bych čekal, že jako zkušený sudí by takové situace pouštět neměl.“ A hodnocení zápasu samotného? „Sehráli jsme solidní utkání, i když nám chyběli Matějovský a Bednář, v minulých zápasech naši nejlepší hráči. Naše hra nebyla špatná. Občas tam byla hluchá místa, ale od prvního inkasovaného gólu jsme Blšany přehrávali a měli jsme trvalou převahu. Jen je škoda, že jsme ji nedokázali zúročit ve vyrovnání, přestože jsme šancí měli dost," dodal LUDĚK ZAJÍC.

Fanshop banner