SEŠÍVANÍ SE SHODLI – REMÍZA BYLA SPRAVEDLIVÁ
Klub

SEŠÍVANÍ SE SHODLI – REMÍZA BYLA SPRAVEDLIVÁ

Redakce

Fotbalisté pražské Slavie odjížděli nakonec z Mladé Boleslavi spokojeni. Na Městském stadionu v souboji s naším celkem uhráli remízu 1:1. Ta prý byla spravedlivá. Vyplývá to z rozhovorů, které zveřejnil slavistický internetový server. Ostatně, posoudit to můžete sami.

„Je to tak,“ přikyvoval KAREL PITÁK. „Nerozhodný výsledek je asi logickým vyústěním, soupeř měl taky šance,“ podotkl MIROSLAV HOLEŇÁK, který nastoupil k prvnímu mistrovskému střetnutí za Slavii. Duel byl premiérový i pro MARTINA ZBONČÁKA a STANISLAVA VLČKA. „Vydolovali jsme bod, to bylo asi maximum. Je sice plusový, ale je to málo,“ mrzelo útočníka Vlčka.
V prvním poločase byla Mladá Boleslav v koncovce nebezpečnější. „Soupeř podal kvalitní výkon, hrál dobře presink. My jsme půli naopak promrhali,“ poznamenal kriticky KAREL PITÁK. Domácí svou převahu ke konci využili a dostali se zásluhou Romana Bednáře do vedení.
Po přestávce se výkon hostí zlepšil. Na hřiště se dostaly i dvě další dvě letmí posily Vlček a Holeňák. „Mým úkolem bylo přinést nějaký impuls k vyrovnaní,“ přiblížil pokyny od trenéra MIROSLAV HOLEŇÁK, který působil ve středu zálohy. Fotbalista hru skutečně oživil a Slavia deset minut po jeho příchodu vyrovnala. „Domácí stoper mě trefil a já s míčem postupoval na bránu. Bylo těžké přihrávat, križoval mě totiž obránce, tak jsem to zkusil sám. Namířil jsem na přední tyč a gólman na střelu naštěstí nedosáhl,“ popsal svoji povedenou trefu KAREL PITÁK. „Karel to udělal perfektně. Šel přímočaře a nebojácně za gólem,“ pochválil spoluhráče MIROSLAV HOLEŇÁK.
Branka slávisty povzbudila a za několik chvil mohli přidat další. Na malém vápně se do šance dostal MARTIN ZBONČÁK. „Mířil jsem na zadní tyč, bohužel mi to sklouzlo,“ litoval záložník. „Měl jsem střílet nahoru. Byla to moje chyba, mohl jsem zápas rozhodnout,“ dodal smutně. Tolik pohled do slavistické kabiny.

Fanshop banner