OHLASY PO UTKÁNÍ SE SLAVIÍ
Klub

OHLASY PO UTKÁNÍ SE SLAVIÍ

Redakce

Před utkáním se Slavií by každý bod bral všemi deseti. Mladá Boleslav ho nakonec získala, což je v duelu se sešívanými obrovský úspěch. Na druhou stranu ale Slavia mohla odjíždět z Městského stadionu bez bodu. Moc šancí si totiž nevytvořila.

Měla navíc štěstí – boleslavští fotbalisté totiž v první půli využili z několika šancí pouze jedinou, a to zásluhou Bednáře.
„Předvedli jsme hanebný první poločas,“ přiznal na tiskové konferenci po skončení zápasu lodivod pražské Slavie JOSEF CSAPLÁR a doplnil svou odpověď: „Po našich hrubkách se domácí dostali do tří vyložených šancí. Také druhý poločas začal gólovou šancí soupeře. Potom jsme ale hru ovládli, dali gól a vytvořili si i další možnosti ke skórování. Například v podání Zbončáka. A celkové hodnocení? Z toho, že jsme nevyhráli, jsem zklamaný. Na druhou stranu nemohu nevidět šance, které měli domácí.“
„Domácí barvy“ tentokrát reprezentoval na tiskové konferenci LUDĚK ZAJÍC. Posteskl si, že: „Ještě před úvodní Bednářovou trefou do černého jsme mohli vést dva a možná dokonce tři nula. Dobré příležitosti jsme si vypracovali také po změně stran. Jenže při šancích Volešáka a Čupra se projevila naše nezkušenost. A vyrovnávající gól Slavie, která v závěru prokázala svou kvalitu? To byl náš velký průšvih. Chybu kapitána Wozniaka potrestal Piták,“ litoval nakonec boleslavský kouč.
Tolik trenérské ohlédnutí za zápasem 5. kola FK Mladá Boleslav – Slavia Praha (1:1).

Fanshop banner