V sobotu hraje v Boleslavi Slavia
Klub

V sobotu hraje v Boleslavi Slavia

Redakce

V 5.kole Gambrinus ligy se střetne Mladá Boleslav se Slavií Praha a střetnutí vysílá v přímém přenosu televize Nova.

Oba celky už se letos utkaly, 14.července v Horkách nad Jizerou, bylo to v přípravě, boleslavský tým Slavii porazil 2:1 brankami Matějovského a Cigánka.
Od té doby však „sešívaní“ pozměnili mužstvo, postupně přišli obránce Rychlík z Příbrami a z moskevského Dynama ofenzivní hráči Vlček a Zbončák.
Otázkou je, zda se všichni objeví na boleslavském trávníku v základní sestavě. Rychlík určitě, ale nad Zbončákem a Vlčkem visí otazník.Slavia totiž v minulém kole jasně přehrála Brno 3:0 s Rychlíkem na levém kraji obrany a na postech, které mají výhledové obsadit právě Zbončák s Vlčkem, exceloval Sedláček (za svůj výkon na levém kraji zálohy byl novináři vybrán do sestavy kola) resp. Piták s Kukou ( ti hráli na pozicích, které zvládá právě Vlček).
V tomto týdnu pak hrál pražský celek přípravu s divizním Pískem, zvítězil 1:0 a všichni noví hráči byli do hry zapojeni.
Mladoboleslavští se po třígólové porážce na jihu Čech zaměřili během uplynulých 14-ti dní na doplnění kondice, utkání s národním týmem bylo zároveň ctí,zpestřením přípravy a také prověřením některých nových možností v sestavě.
Trenéři si ověřili, že stoper Radim Wozniak už zvládne po chirurgickém zákroku v tempu celé utkání, v dobrém světle se předvedla na levém kraji obrany nová pardubická akvizice – Marian Palát a svým výkonem ve středu pole jim hlavu zamotal Láďa Volešák.
Pilně se připravovali také pořadatelé utkání, všech 200 lístků, které dostali slávisté k dispozici pro předprodej v Praze, bude podle posledních zpráv z červenobílého tábora vyprodáno….
Zápas zahájí v sobotu 11.září ve 14,25 hod rozhodčí Tomáš Čuřín.

Fanshop banner