„ Podcenit v kvalifikaci nesmíme nikoho“, říkají shodně čeští fotbaloví reprezentanti.
Klub

„ Podcenit v kvalifikaci nesmíme nikoho“, říkají shodně čeští fotbaloví reprezentanti.

Redakce

Po pátečním přátelském, přípravném utkání mladoboleslavských fotbalistů s českou reprezentací jsme položili bezprostředně po zápase některým našim reprezentantům pár otázek.
Zda někdy v minulosti v Mladé Boleslavi hráli, popřípadě zda znají blíže některé domácí fotbalisty a rovněž koho považují v naší kvalifikační skupině za nepříjemného a nebo nevyzpytatelného soupeře.

Jan Koller: Kdysi jsem zde hrál za Spartu B i na tomto hřišti, ale to zde vypadalo tehdy úplně jinak-bylo to asi spíše tréninkové hřiště. Z mladoboleslavských hráčů znám Martina Čupra. Ostatní neznám. A co se týče kvalifikaci, nepříjemný bude asi každý soupeř. V dnešním fotbale slabých soupeřů už není a pokud se stoprocentně dnes nepřipravíte, tak soupeř to hned pozná. Mezi největšími favority na postup budeme určitě my, dále i Nizozemci. Rozhodně nesmíme podcenit ani Finy či Makedonce, Arménii a už ani tu Andorru….

Milan Baroš: Zde v Mladé Boleslavi jsem hrál naposledy v dorostu Ostravy. Z hráčů znám Radima Wozniaka, se kterým jsem působil v Ostravě. Další znám, i když už ne tolik osobně. Kvalifikace? Nepříjemní budou Nizozemci a dále nejtěžší i Finsko a Rumunsko. A ten tzv.oříšek to budou Makedonci, ale i Andorra. To budou asi s nimi i nejhorší zápasy.

Marek Jankulovski: Já jsem zde v minulosti nehrál, protože když hrál Baník ligu, tak Boleslav byla níže. Blíže ze zdejších hráčů znám Radima Wozniaka, se kterým jsem kopal za Baník Ostrava a s Martinem Čuprem jsem byl v mládežnické reprezentaci. V kvalifikační skupině budou nepříjemní a nevyzpytatelní všichni. Favorité jsou holandští fotbalisté, ale i Rumuni a my.

Petr Čech: Zde v Mladé Boleslavi jsem hrál ještě s dorostem Sparty. Tehdy se pamatuji na ten starý stadion a právě na tomto hřišti se odehrávala dorostenecká utkání. Z mladoboleslavských hráčů znám Marka Matějovského z U„18“ a Pavla Kučeru, se kterým jsem působil v Blšanech. Co se týče kvalifikace, tak nevyzpytatelní budou všichni. Myslím, že v této kvalifikaci už to není jenom o tom, že se budeme s Holanďany honit na poslední chvíli, ale podle mého určitě přijdou i nějaké bodové ztráty. Protože soupeři jako Finsko, Rumunsko a Makedonie včetně Arménie- tam nikdo dnes neví, jak to tam může dopadnout. Jednoduché to nebude.

Fanshop banner