JAK TO VIDĚLI HRÁČI V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Klub

JAK TO VIDĚLI HRÁČI V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

Redakce

David Brunclík:
Ze začátku jsme měli štěstí. Ve druhém poločase jsme se otrkali, byli jsme tzv. na koni, pak jsme neproměnili několik šancí a naopak bohužel dostali góla.

Roman Bednář:
První poločas byl oboustranně velice dobrý. My měli díky Rojkovi i šanci, kterou kdyby proměnil, tak by tento zápas dopadl úplně jinak anebo jsme uhráli minimálně bod. Klidně jsme mohli přivést, ale i tři body. My jsme šance neproměnili, a toho Budějovice využili a dostali jsme tři branky. S tím už pak nešlo nic dělat.
Dodatek: Proč si Romane necháváš narůst bradku?
Dokud nedám prvního ligového góla, tak to bude růst dál a dál…

Pavel Kučera:
Fotbalově jsme byli lepším mužstvem, jak v obraně, tak v záloze. Škoda, že jsme nevyužili brankové příležitosti což také rozhodlo a Budějovice nás potrestali z prvního brejku ve druhém poločase.

Miroslav Miller:
Rozhodla neproměněná akce z naší strany, jinak by se zápas vyvíjel jinak. Pak jsme bohužel inkasovali a byla otázka jestli vyrovnáme nebo jestli dostanem ještě druhou nebo třetí branku.

Radim Wozniak:
Bylo to docela nešťastné utkání. V 50.min. ve druhé půli měl David Rojka velkou šanci, kdy nastřelil budějovického gólmana Filipka a ten pouze se štěstím reflexivně vyrazil. Tato akce se na nás odrazila a my dostali z protiútoku prvního góla. Po tomto gólu jsme hru trochu otevřeli a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Podle mého na 3:0 to nebylo.

Fanshop banner