Mladá Boleslav v neděli na Střeleckém ostrově
Klub

Mladá Boleslav v neděli na Střeleckém ostrově

Redakce

Boleslavský celek jede podruhé ven, ve 4.kole Gambrinus ligy se představí v Českých Budějovicích

V Českých Budějovicích panuje nervozita z nevydařeného ligového startu,ve kterém mužstvo získalo jeden bod za domácí bezbrankovou remízu s Příbramí. Proto na jihu Čech dělají vše pro to, aby už v neděli byl připraven útočník Marek Kulič, od kterého si slibují, že zajistí kýžené body…..
Boleslavští trenéři však mají soupeře dobře přečteného, vždyť Milan Bokša právě v Budějovicích nedávno působil. Své mužstvo na způsob českobudějovické hry tedy detailně připravovali.
Zpět v mladoboleslavském kádru je obránce Adrian Vizingr, pro Davida Gögha, Miroslava Boniattiho a Tomáše Kulvajta (všichni se museli z důvodu vážných finančních problémů Bohemians vrátit ve čtvrtek zpět) hledá klub další angažmá.
Do jihočeské metropole odjede stejné hráčské složení, které měli trenéři Zajíc s Bokšou k dispozici v utkání s Teplicemi. Ti ještě nejsou zcela rozhodnuti, zda udělají některé změny v základní sestavě mužstva, neboť zejména v 1.poločase posledního ligového střetnutí někteří hráči nehráli úplně podle jejich představ.
Utkání začíná v neděli na Střeleckém ostrově v 17,00 hod a řídit je bude Michal Beneš z Rakovníka.

Fanshop banner