Zeptali jsme se vás
Klub

Zeptali jsme se vás

Redakce

Před nedělním utkáním s Teplicemi jsme se zeptali návštěvníků, které služby by se měly ještě v mladoboleslavské fotbalové aréně zlepšit. Někteří si stěžovali na nedostatek pokladen u vchodu, jiní na nedostatek toalet, ale i na zákaz prodeje piva.

Bohužel, někteří fanoušci sprostě nadávali i jedné z pokladních, která byla nazvána výrazem z učebnice živočišné výroby. Smutné na tom je, že tento fanoušek – otec, vedl svoji ratolest právě na fotbal…..Stínem u pokladen byla i nepříjemná inzultace jednoho z pokladních. Pokladna se otevírá pro majitele permanentek hodinu a půl před zápasem/ti mají podle informací svůj zvláštní vchod/ a zbylé pokladny s lístky se otevřou hodinu před zápasem. Zde jsou vaše odpovědi.

Josef Hlavinka: Přál bych si, aby toalety byly blíže k té západní tribuně. Jsou totiž od ní dost vzdálené a pak plné lidí.

Pavel Hlávka: Mě se zde líbí vše! Já sem jdu pouze na ten fotbal. Se službami jsem spokojen, snad jen toho občerstvení by mohlo být více, protože lidí o přestávkách je u stánků dost a já nechci přijít třeba o druhou půli.

Václav: Mě nic nenapadá a jsem zde letos poprvé.

Milan Janů: Hlavně lepší to vymyslet u vchodů do arény, aby se tam lidi nemačkali, když my máme permanentky. My, co je máme, jsme v pohodě.

Karel Vobořil: Nelíbí se mi, i když mám permanentku a je to rozdělené na ty sektory, že tu musím být hodinu před zápasem, abychom si sedli.Byl bych rád, aby to bylo na místa, protože i když máme permanentky, musíme chodit více než hodinu před zápasem, abychom se do vyhrazeného sektoru vůbec dostali a, jak jsem řekl, si i sedli. Takže ty permanentky není zas tak velká výhoda. Jinak se mi to tady moc líbí- krásný stadion.

Marian Bednarik: Málo pokladen, támhle u hlavního vchodu jedna otevřená pokladna a před chvíli teprve otevřeli druhou. Já mám „permici“, mě je to jedno, ale pokladen to chce více, protože před zápasem tam je hodně narváno a lidi stojí pomalu u Kauflandu. Jinak to tady je vše OK.

Pan Straka: Jezdím na fotbal do Prahy, Liberce, všude je pivo, jenom ne tady. Pivo k fotbalu patří.

Pavel Mrňavý: Je to tady dobrý, já jsem spokojený. Snad jen to pivo, protože ten, kdo se opije jinde, tak sem stejně přijde.

Fanshop banner