V teplickém sektoru bylo v neděli horko
Klub

V teplickém sektoru bylo v neděli horko

Redakce

O vzruch v mladoboleslavské fotbalové aréně se v neděli postarala i část teplických fanoušků. Ti se bavili nejen skandováním a povzbuzování svých fotbalistů, ale,bohužel, někteří ničili i sedačky v tomto pro ně vyhrazeném sektoru. Pořadatelé museli zasahovat i při hašení požáru. Na škody jsme se zeptali správce arény Vladimíra Sedláčka.

Jakou škodu způsobila část neukázněných diváků z Teplic?
Škody podle mého jsou průměrné. Jsou vypálené a tím pádem i zničené asi čtyři sedačky. Hodnota škod na zařízení je asi kolem pěti tisíc korun.
Můžeš prozradit, jaká je cena jedné sedačky?
Cena je kolem 1000 Kč.
V neděli mohli vidět domácí fanoušci i požár, který zde Tepličtí založili. Jak jste na takové to výstřednosti připraveni ?
Na každé utkání jsou zde připraveni požárníci, takže ti by měli být první, kteří musí zasáhnou v případě těchto výstřelků. Je to i ve směrnicích ČMFS, že tito požárníci musí být na každé ligové utkání a my si je i objednáváme. Pak tyto problémy s fanoušky se řeší ve spolupráci s policií, pořadateli a agenturou. Uvedené složky by měly zasáhnou a situaci okamžitě na místě řešit.
Ten požár zrovna nejmenší nebyl. Nešlo tomu v zárodku ihned zabránit?
Uvedené složky nejsou vyloženě v tomto sektoru hostů, jsou rozmístěny okolo….
Bohužel, co si budeme povídat, někteří vlajkonoši jsou s prominutím hulváti, kteří si ničeho neváží a viděli jsme to i v různých televizních záběrech z minulého ročníku naší nejvyšší soutěže.

Fanshop banner