Ze hřiště ho vyprovázel potlesk
Klub

Ze hřiště ho vyprovázel potlesk

Redakce

Velký podíl na postupu mladoboleslavských fotbalistů do první ligy měl i Radek Divecký, který se z hostování vrátil zpět na sever Čech - do Teplic. Mladoboleslavští fanoušci mu jeho dobré služby nezapomněli, a tak ho právem odměnili při střídání ve druhé půli zápasu s Teplicemi. Bezprostředně po zápase jsme se zeptali na jeho pocity…..

Jak se ti hrálo proti svým spoluhráčům z minulé sezóny?
Hrálo se mi krásně a když jsem i přišel na stadion, diváci mi tleskali. Byl jsem unešený, že na mě zde v Mladé Boleslavi nezapomněli a budou mi fandit. Já se zde chtěl prezentovat i brankou, měl jsem dvě stoprocentní šance, které jsem nevyužil. Míra Miller mi je prostě „čapnul“. Je to škoda, protože gól jsem chtěl dát. Myslím si, že i kdybych tu branku domácím dal, tak by mi přesto domácí zatleskali.

Nemrzí tě, že jsi se musel vrátit zpět do Teplic, protože se kluby nedohodly na penězích?
Určitě mě to mrzelo, ale bohužel to dopadlo, tak jak to dopadlo…..Hráč s tím nic prostě neudělá, když kluby se nedohodnou. Bohužel, ten hráč pak na tom je jako v mém případě.

Když jsi z Teplic odcházel do tehdejší druholigové Mladé Boleslavi, věřil jsi, že se do Teplic jednou ještě vrátíš? Asi jsi nepředpokládal, že to bude takhle brzy.
Já byl v Boleslavi na hostování a v koutku duše i věřil, že pomůžu mladoboleslavským do nejvyšší soutěže. To se povedlo. Co se týče mého setrvání, já se s vedením FK Mladá Boleslav dohodl, ale bohužel kluby se nedohodly. Takže jsem zpět v Teplicích.

Můžeš porovnat Teplice za trenéra Straky a nyní za trenéra Marečka?
Trenér Mareček je úplně něco jiného než trenér Straka. Dovede mužstvo povzbudit v těch horších situacích a hlavně je to výborný člověk…..

Jaký mají Teplice cíl v této prvoligové sezóně?
Kádr v Teplicích se změnil, omladil se a já si myslím, že máme šanci bojovat v první lize do páté příčky.

Fanshop banner