BOLESLAVŠTÍ DRŽELI S TEPLICEMI KROK
Klub

BOLESLAVŠTÍ DRŽELI S TEPLICEMI KROK

Redakce

Ve třetím utkání 1.Gambrinus ligy a před domácími fanoušky, sehráli mladoboleslavští fotbalisté zápas dvou poločasů. V 1.poločase vlivem nepřesnosti a nervozity nemohli najít na svého soupeře ten správný recept a ve 2.poločase byli lepším mužstvem.

Úvodní minuty patřily hostům, kteří nepříjemně zahrozili už ve 2.min. Benátem a o 4.min. později, po zahrání rohového kopu míč se štěstím skončil v Millerově náruči. V 7.min. Radek Divecký přízemní střelou vyzkoušel postřeh brankáře Millera a ve 12.min. hosté ukázali opět svoji údernou sílu po akci Doležal – Benát. Mladoboleslavští se pomalu dostávali z tlaku hostů a mezi 10. a 15.min. už o sobě dávali více vědět. Za zmínku stojí střela Jarolíma, který z otočky mířil na Poštulkovou branku a svými úniky zaměstnával postupně teplickou obranu i Pecka. Největší šanci 1. poločasu měli hosté v 19.min., kdy po úniku Diveckého jeho následná střela jen pár centimetrů minula levou tyč Millerovi branky. Mladoboleslavští si pomalu vytvářeli šance, ale díky nepřesnosti a nervozitě se míč nedostal za Poštulkova záda. Od 33.min. stojí za zmínku akce Pecky, Čápa a následně Bednáře. V 39.min. po třetí hrubé chybě Čápa v obranné činnosti musel Miller konečky prsů doslova vyškrabovat střelu Dušana Tesaříka.

Do 2.poločasu vstoupili aktivněji domácí fotbalisté. K útoku už v 52.min. zavelel Pecka jehož střela těsně minula levou tyč Poštulkovi branky. O minutu později mohou domácí děkovat Millerovi, který zlikvidoval Diveckého sólo. V 55.min. dal o sobě vědět i Marek Matějovský, který svým sólem se vydal k teplické brance, chybělo jen důraznější zakončení. V 58.min. tleskali fanoušci ukázkové akci Jarolím – Švejdík a v 59.min. po hrubé chybě teplického Ryšky spálil gólovou šanci Jarolím s Bednářem, kteří vystihli přihrávku hostů na jejich půli. V 64.min. to byl opět Jarolím, který poslal ukázkově míč Krátkému a jeho střela z boku šla nad teplickou branku. Jednu z mála nebezpečných akcí 2.poločasu předvedli hosté Doležalem ve 72.min, jehož tvrdou střelu Miller likvidoval. Domácí měli gól na svých kopačkách ještě v 75.min. po zahrání rohového kopu, ale přízemní střela Sedláčka těsně minula teplickou branku. Čtyři minuty před koncem měl obrovskou šanci i David Rojka, jehož střelu jen s námahou vytáhnul Poštulka na rohový kop.

Závěr zápasu patřil domácím, kteří neustále zaměstnávali teplického gólmana Poštulku.

SESTAVA DOMÁCÍCH : Miller – Krátký, Švejdík, Vít, Čáp – Jarolím, Matějovský, Gába, Pecka(70.Cigánek)– Bednář (68.Sedláček), Rojka


SESTAVA HOSTÍ: Poštulka – Krmaš, Hunal, Rada, Ryška – Doležal, Sabou (80.Klein), Benát, Tesařík - Mašek (62.Veleba), Divecký (74.Verbíř)

ŽLUTÉ KARTY: Bednář – Benát

ROZHODČÍ: Matějek

DIVÁKŮ: 5097

Fanshop banner