Ve třetím kole Gambrinus ligy proti Diveckému,Verbířovi a spol.
Klub

Ve třetím kole Gambrinus ligy proti Diveckému,Verbířovi a spol.

Redakce

V neděli přijede do Mladé Boleslavi mužstvo Teplice – zkušený, ostřílený prvoligista, jehož páteř tvoří řada kvalitních hráčů, kteří dlouhá léta nazouvají ligové kopačky.

V brance Teplic pravidelně nastupuje Tomáš Poštulka, v obraně Tomáš Hunal s Karlem Radou, v záloze Pavel Verbíř s Dušanem Tesaříkem a v útoku Boleslavi dobře známá dvojice Radek Divecký, Jiří Mašek (prvně jmenovaný minulý půlrok v boleslavském dresu hostoval, druhý je jeho odchovancem).
Všichni jmenovaní už si dohromady připsali na své konto přes 1 000 ligových startů a to je něco, co se ve fotbalu počítá….
Hráči Teplic zatím v novém ročníku odehráli pouze jedno ligové utkání, hned v 1.kole na Bazalech pokořili mistrovský Baník výhrou 2:1 (branky: Divecký,Veleba). Druhé kolo teprve budou dohrávat, se Zlínem - z důvodu jejich virózy - se utkají v příštím týdnu ve středu.
Boleslavský celek se v klidu připravoval, z nešťastné porážky v Opavě se hráči už vzpamatovali a také trenéři zbytečné chyby, které předcházely obdrženým gólům, s mužstvem důkladně rozebrali. Proto se dají očekávat některé změny v sestavě….
Z posledních vzájemných utkání obou celků jsou dluhy vyrovnány – před rokem během letní přípravy v Lysé nad Labem Boleslav Teplice porazila 2:1 brankami Bednáře a Skoupého, letos v létě na turnaji v Čelákovicích Severočeši Boleslavi porážku v utkání hraném 2x30 minut vrátily – zvítězily 1:0 gólem Diveckého.
Tentokrát v neděli na Městském stadiónu půjde o prvoligové body, začíná se v 17,00 a duel bude rozhodovat Radek Matějek z Petřvaldu.

Fanshop banner