SFC OPAVA – FK MLADÁ BOLESLAV 2:1 (0:0)
Klub

SFC OPAVA – FK MLADÁ BOLESLAV 2:1 (0:0)

Redakce

Utkání v 1.poločase příliš mnoho vzruchu nepřineslo. Oba týmy pečlivě bránily a většina akcí skončila před šestnáctkou. V domácím týmu vypadal nebezpečně brazilec Batista, jeho jedinou šanci mu však zmařil Miller. První vážné nebezpečí pro domácí branku znamenala daleká střela Čápa ve 28.min., kterou Vašek vytěsnil na roh.
Domácí začali ve 2.pol. tlakem. Dobrou šanci měl v 60.min. Batista, ale míč si ukopl. V 68.min. přišlo boleslavské KO. Matějovský vycvičil obranu soupeře a po jeho centru Jarolím po třech minutách na hřišti střelou bez přípravy dostal hosty do vedení. V 74.min. však hrubka Matějovského umožnila domácím vyrovnat, když centr Erivelta umístil pod břevno Matelka. V 82.min. měl na hlavě tutovku domácí Pačík, ale branku minul. Zvrat přinesla 88.min., kdy Erivelto po Metelkově centru umístil míč hlavou pod břevno. Boleslav mohla ještě vyrovnat. Už v nastaveném čase Sedláček minul z dobré pozice branku o pár centimetrů.

SESTAVA DOMÁCÍCH: Vašek – Laciga, Kotůlek, Krajčovič, Bureš – Metelka, Baránek, Sviták, Kisa (73. Bshenychnykh) – Batista (73.Pačík), Zeher (Erivelto)

SESTAVA HOSTÍ: Miller – Krátký, Švejdík, Vít, Čáp (90.Sedláček) – Cigánek (64.M.Jarolím), Matějovský, Skála, Pecka (84.Volešák) – Rojka, Bednář

ŽK: Baránek, Batista, Pačík – Matějovský

ROZHODČÍ: Kovařík

DIVÁKŮ: 100

Fanshop banner