Boleslav jede do Opavy
Klub

Boleslav jede do Opavy

Redakce

Ve 2.kole Gambrinus ligy nastoupí boleslavský nováček v sobotu od 17,00 hod v Opavě, kuriozitou bude absence divácké kulisy.

Dnes odpoledne odjel boleslavský celek do Opavy, kde jej zítra čeká střetnutí s SFC.
A odjíždí se stejným kádrem, který v pondělní dohrávce 1.kola porazil Jablonec. Tedy bez zraněného Šmerdy a Skoupého s Brunclíkem.
Z utkání se Severočechy si zranění sice odnesli Cigánek se Skálou, ale přes týden se dali dohromady a v jeho závěru již naplno trénovali.
Dá se tedy očekávat, že ve druhém ligovém vystoupení trenéři ke změnám v mladoboleslavské sestavě nesáhnou.
Opavský soupeř podlehl ve svém prvním testu v Příbrami 1:2, a to i před zraky obou boleslavských trenérů Zajíce a Bokši. Je tedy zřejmé, že všechny přednosti i slabiny slezského celku nemohly trenérské dvojici uniknout.
Boleslavský celek má co soupeři vracet, vždyť ve druholigové sezóně 2002-03 jej v podzimní části nejprve Opava doma porazila 3:0 ještě za trenéra Petržely a úspěšná byla i v jarní odvetě, když vyhrála 2:0.
Zítra se už bude jednat o utkání prvoligových celků s jedním výrazným omezením: bude se hrát bez diváků. Opavský klub byl totiž za výtržnosti ostravských fanoušků potrestán zavřením hřiště na jedno utkání.Zda to bude výhoda pro Mladou Boleslav , na to dá odpověď průběh zítřejšího střetnutí.
Rozhoduje jej Libor Kovařík z Prahy.

Fanshop banner