Boleslavská premiéra do všech koutů republiky
Klub

Boleslavská premiéra do všech koutů republiky

Redakce

Poprvé v historii půjdou v pondělí diváci v Boleslavi na 1.ligu a také poprvé utkání místního celku bude vysílat televize. Střetnutí FK Mladá Boleslav-FK Jablonec začíná v pondělí 9.srpna v 16,40 hod a přímým přenosem jej vysílá televize Prima.

Na Městském stadiónu vše finišuje k ostré premiéře, připravuje se nejenom fotbalový tým, ale i všichni ostatní, kteří mají co dočinění s pořadatelstvím ostře sledovaného zápasu.
Mladoboleslavské mužstvo se přes týden zaměřovalo na poslední doladění sportovní formy.
Je potěšitelné, že zdravotně je již v pořádku Marek Matějovský a tedy v plné zátěži.
Zdravotní problémy nadále provázejí Jaromíra Šmerdu, po ostrém zákroku jednoho z blšanských obránců v poslední přípravě je v tréninku teprve od čtvrtka Tomáš Sedláček.
Ostatní hráči jsou bez problémů.
Podle posledních zpráv z jabloneckého tábora také Severočeši neponechali nic náhodě,stejně tak jako boleslavští trenéři si soupeře dokonale mapovali.
Zajímavostí zápasu bude start některých hráčů na obou stranách, kteří nosili dres soupeře. V modrobílém domácím dresu se objeví Jiří Vít,Tomáš Čáp a Marek Matějovský – ti všichni na jablonecké Střelnici hráli, zelenočerný dres Severočechů zase ponesou původem boleslavští hráči Flachbart či Dosoudil.
Střetnutí bude řídit rozhodcovská trojice Pavel Královec – Miroslav Tulinger,Petr Petřík.

Fanshop banner