Sedláček zvrátil výsledek
Klub

Sedláček zvrátil výsledek

Redakce

Než se boleslavští hráči na domácím hřišti rozkoukali, prohrávali rychlými góly svých nedávných spoluhráčů do otevřené obrany. Výsledek otočil po svém příchodu ve druhém poločase Tomáš Sedláček.

První šance třetiligového soupeře hned v 1.minutě nebyla ještě pro domácí obranu varováním.
V 18.minutě sice šla Boleslav z pokutového kopu do vedení (po faulu na Bednáře jej zahrával Rojka), ale řada bývalých i současných hráčů Mladé Boleslavi v dresu Varnsdorfu byla pořádně motivovaná, domácí tým jak se patří proháněla a za čtyři minuty byl výsledek otočen. Nejprve Helcelet (v tomto přestupním termínu přestoupil z Boleslavi do Varnsdorfu) sebral míč Peckovi a sám před Millerem nezaváhal, hned o minutu později se v pokutovém území domácích ideálně orientoval Socha (od léta na severu jako boleslavský hráč hostuje) a Millera u tyče prostřelil. Do konce poločasu Severočeši soustředěně bránili a Boleslav příliš- i přes její optickou převahu – do šancí nepouštěli.
Ve druhém poločase ale přišel zvrat. Přinesl jej střídající Sedláček, který dvěma nádhernými góly skóre otočil. Nejprve ve 48.min. unikl a přehodil hostujícího brankáře Vaňáka, v 61.minutě si potom naběhl na velmi dobrý centr Čápa a hlavou skóroval.
Ještě v poslední minutě nebyl uznán gól Rojkovi pro domnělé postavení mimo hru.

Sestava: Miller (46.Kučera) – Krátký,Švejdík (80.Skoupý),Vít (65.Wozniak),Čáp – Jarolím (65.Cigánek),Gába, Brunclík (46.Volešák),Pecka (65.Čupr) – Bednář (46.Sedláček), Rojka
Rozhodčí Gruber.

V utkání nenastoupili pro zranění Matějovský se Šmerdou, poprvé se představil středopolař Ladislav Volešák ze Sparty Praha.

Fanshop banner