Kysela zachraňoval remízu
Klub

Kysela zachraňoval remízu

Redakce

Druhé mužstvo Srbské ligy si pozvalo Mladou Boleslav do tréninkového kempu v blízkosti Vídně a po velice rychlém a tvrdém utkání se obě mužstva rozešla smírně 2:2, když skóre srovnal 4.min. před koncem Kysela.

Utkání se hrálo v Gross Engersdorfu na sympatickém hřišti v lese tentokrát už ne za tak výrazného tepla jako v minulých zápasech. Hned od 1.min. se utkání hrálo za vysokého nasazení všech hráčů, ve kterém navíc Boleslav diktovala tempo, dlouho se však nemohla dostat do gólové šance. Až ve 23.min. první šance znamenala gól. Po faulu na Bednáře zahrával ve 23.min. z levé strany přímý kop Cigánek, našel přesně hlavu Skály a Boleslav vedla 1:0. O 2.min. později však bylo vyrovnáno. Stanič provětral na pravé straně obrany Krátkého, utekl mu a před brankou našel úplně volného Stojakoviče. Tomu nedělalo problém srovnat na 1:1. O 9.min. později se situace opakovala a opět Stojakovič zvyšoval na 2:1 pro Rad. Až do konce 1.poločasu Boleslav soupeře tlačila, gólovou šanci si však nevytvořila.
Celý druhý poločas se pak hrál v režii Boleslavi. Hru velice oživil Jarolím, který připravil spoluhráčům několik příležitostí. S převahou Boleslavi však Srbové přitvrdili a vyfasovali za to od rozhodčího čtyři žluté karty – minimálně dva zákroky volali po kartě červené.
Srovnání skóre přinesla až 86.min., kdy po rohu Jarolíma, brankáře Jorgačeviče prostřelil bývalý dorostenec Kysela.
V utkání nenastoupil Rojka, kterého před utkáním zastihly žaludeční potíže.
Zítra se Boleslav vrací ze svého Slovenského soustředění, v přípravě bude v Mladé Boleslavi opět pokračovat v pondělí.

SESTAVA: 1.POL.: Miller – Krátký, Švejdík, Vít, Čáp – Cigánek, Matějovský, Skála, Čupr – Bednář, Pecka

2.POL.: Kučera – Šmerda, Švejdík, Wozniak, Čáp – Jarolím, Ševela, Skála(70.Gába), Čupr(63.Brunclík) – Pecka (71.Kysela), Sedláček

Fanshop banner