Vítězně na Pasienkách
Klub

Vítězně na Pasienkách

Redakce

Inter Bratislava si pozval Mladou Boleslav ke generálce na Slovenskou ligu, která začíná už příští víkend. Boleslav mu radost neudělala a zvítězila.

Utkání se hrálo v úmorném vedru na velice dobrém trávníku. Podobně jako proti Slavii Praha boleslavští překvapili soupeře velice dobrou a rychlou kombinací, tentokrát se však nedařily centry ze stran ani Cigánkovi, ani Čuprovi. Největší šancí 1.poločasu si boleslavští připravili v 11.min., Matějovský se uvolnil k brankové čáře odkud našel zcela volného Rojku. Ten však v dobré příležitosti brankáře Kaniše neprostřelil. Další šance Boleslavi přišla až po půl hodině hry. Cigánek zahrával po faulu na Matějovského volný přímý kop, výborně na něj naskočil Skála, ale brankáře Interu ani na dvakrát napřekonal. Celá akce skončila smůlou pro Marka Matějovského, který o chvíli později právě po předchozím faulu musel střídat. Další šanci měl 3.min. před koncem poločasu Cigánek, prošel přes tři hráče, ale jeho střelu brankář zázračně vyrazil. Za celý poločas Boleslav nepustila soupeře k větší příležitosti.
Ve 2.poločase, převaha Boleslavi trvala nadále po změnách v sestavě, změny však přinesly gól. V 57.min. zahrával Jarolím rohový kop, Bednář na něj krásně vyskočil a hlavou dostal Boleslav do vedení. Následovaly i další gólové šance, ale ani Jarolím ani Bednář v nich neuspěli.
Závěr utkání přinesl dvě velké šance Interu. V 71.min. Hodek přestřelil prázdnou branku a tři min. před koncem zázračně zasáhl Kučera, když nad břevno vytáhl hlavičku černého Aliho. Boleslav však vyhrála po zásluze a v úterý jí čeká na sousedním Teholnom Poli konkurenční Slovan.

SESTAVA: 1.pol.: Miller – Krátký, Vít, Švejdík, Čáp – Cigánek, Matějovský(36.Ševela), Skála, Čupr – Sedláček, Rojka
2.pol. Kučera – Šmerda, Vít(63.Wozniak), Švejdík, Čáp – Jarolím, Ševela, Gába, Pecka – Bednář, Rojka (63.Kysela)

Fanshop banner