Do boleslavské sítě padaly zbytečné góly
Klub

Do boleslavské sítě padaly zbytečné góly

Redakce

V sobotním utkání v Plzni předvedla Boleslav výkon dvou tváří. Zatímco v 1.poločase na hřišti jasně dominovala, ve 2.poločase po chaotickém výkonu defenzivních hráčů soupeři darovala tři góly.

První poločas v podání boleslavských hráčů snesl až na jednu výjimku ty nejpřísnější výkonnostní parametry. Hráči hráli rychle a přímočaře, plzeňským divákům předvedli několik ukázkových akcí na jeden dotek. Po zásluze šli také do dvougólového vedení, které mohlo být i vyšší.
První gól vsítil umístěnou střelou v 19.min.Cigánek po velmi dobré kombinaci Sedláčka a Rojky. Na 2:0 pro Boleslav zvyšoval ve 28.minutě Rojka, když umístil za záda Ticháčka Skálovu střelu.
3 minuty před poločasem však obránci podcenili plzeňskou výhodu autového hodu, v prostoru rohového praporku špatně reagovali a osamocený Černoch měl velmi lehkou roli gólového střelce.
Se změnami sestavy přišly ve 2.poločase i hrubky v defenzivní činnosti hráčů ligového nováčka. Při jedné z nich Šmerda přihrával špatně „domů“, brankář Kučera „hasil“ situaci faulem v pokutovém území. Z následné penalty vyrovnal v 57.minutě Kukol.
Boleslav měla i nadále herní převahu, góly však padaly už jen do její branky. Po chaosu v zadních řadách skóroval v 81. a 90.minutě Filo.

Sestava – 1.poločas: Miller-Krátký,Gába,Švejdík,Čáp-Cigánek,Skála,Matějovský,Pecka-Sedl - áček,Rojka. -
2.poločas:Kučera-Šmerda,Vít,Gába,Čáp(79.Kysela)-Jarolím,Matějovský - (67.Brunclík),Mrvík,Čupr-Kulvajt,Bednář. -
Rozhodčí: Královec

Fanshop banner