V Čelákovicích bez výhry
Klub

V Čelákovicích bez výhry

Redakce

V úterý 6.července se Mladá Boleslav zúčastnila letního turnaje v Čelákovicích, kde nejprve v dopoledním střetnutí hraném 2x35 minut podlehla kompletním Teplicím 0:1 a v odpoledním souboji o 3.místo neuspěla na penalty proti druholigové rezervě pražské Sparty.

Trenérský tandem Bokša –Zajíc měl pro první herní prověrku kádr 22 hráčů a do každého střetnutí postavil naprosto odlišnou jedenáctku.
Obě utkání byla vedena hodně prestižně s množstvím ostrých střetů, kdy několikrát při ošetřeních zasahovali lékaři.

FK Teplice – FK Mladá Boleslav 1:0 (1:0)
Jediný gól vstřelil hlavou Radek Divecký v 27. minutě.
Mladá Boleslav začala s velkým respektem k soupeři, kterému herně patřila první patnáctiminutovka. Pak se boleslavští hráči začali více a více osmělovat, druhý poločas pak už byl naprosto v jejích režii. Velké šance Matějovského a Jarolíma však gólem neskončily.
Sestava: Kučera- Šmerda,Gába,Vít,Čáp-Jarolím,Matějovský,Skála,Čupr-Bednář,Pecka.

FK Mladá Boleslav – Sparta Praha „B“ 2:2 (2:0), na penalty 3:4
Tentokrát vstoupila Boleslav do střetnutí razantně a po půlhodině hry vedla 2:0, když se dvakrát střelecky prosadil Rojka.Nejprve pravačkou usměrnil za záda brankáře Hrušky přesný centr Cigánka a pak proměnil s jistotou pokutový kop nařízený za faul na Sedláčka.
Ve 2.poločase však během dvou minut bylo vyrovnáno.Mezi 50. a 52.minutou postupovali hráči Sparty po chybách obránců osamoceně na Millera a nemýlili se.Postupně se do střelecké listiny zapsali Kolář a Střihavka.
Boleslav pak měla velkou převahu, ale z vyložených šancích už nikdo neuspěl.
Na řadu přišly penalty, ze kterých skórovali Rojka,Cigánek a Procházka, Brunclík a Kuvajt nedali.Brankář Miller soupeři jeden pokutový kop kryl.
Sestava: Miller-Krátký,Mrvík,Švejdík,Šmerda (41.Čupr)-Kulvajt,Brunclík,Procházka,Cigánek-Sedláček (70.Kysela),Rojka.
Utkání se hrálo 2x40 minut.

Fanshop banner