Jak budou trávit svoji dovolenou
Klub

Jak budou trávit svoji dovolenou

Redakce

Mladoboleslavští fotbalisté nastoupili na svoji zaslouženou dovolenou po vydařené sezóně 2003/2004, kterou završili historickým postupem do nejvyšší soutěže. Do přípravy na nový ročník fotbalové Gambrinus ligy se sejdou v pondělí 28.6. Samotných hráčů a trenérů jsme se před nedělním utkáním s Kladnem zeptali, jak budou trávit svoji letošní dovolenou. Těsně před utkání převzali hráči z rukou předsedy představenstva a.s. Čedok-jednoho z hlavních partnerů FK Mladá Boleslav- pana JUDr. Jiřího Šimáně odměnu ve formě příspěvku na pobyt v jednom z přímořských letovisek.
Takže někteří hráči třeba své plány i pozmění……

Radek Divecký: Dovolenou budu trávit s manželkou, protože jsem si ji od 2.ledna neužil. Takže nikam nepojedeme a budeme doma si užívat spolu.

Petr Krátký: Jedeme s klukama do Itálie na východní pobřeží.

Trenér Milan Bokša: Já budu trávit dovolenou doma, vyjímečně si vzpomenu, že za posledních deset let až osmnáct let jsem byl jednou v zahraničí. Dovolenou trávím s rodinou, protože jsem rád, že jsme spolu. Toto zaměstnání vede k tomu, že jste většinou mimo domov. Jinak když dovolená u nás, tak v minulosti jsme často jezdili i pod stan do Moravského krasu. Bylo to krásné a děti byly nadšené.

Tomáš Procházka: Budu doma, nikam nejedu. Po tomto zranění už musím i něco dělat, měl jsem měsíc a půl volno. Budu rehabilitovat v Česku….

Martin Čupr: Budu doma. Nikam nejedu!

David Rojka: Já budu trávit dovolenou na Horní Bečvě.

Václav Paleček: Dovolenou budu trávit někde hodně daleko a hlavně od fotbalu….v Egyptě.

Adrian Vizingr: Nejspíše dovolenou budu trávit doma../smích/. Možná, tak na Slovensku a to je tak všechno.

Jiří Vít: U moře. Chystám se za teplem do Řecka.

Trenér Luděk Zajíc: Já doma, doma… na rybách…

Tomáš Kulvajt: V Bulharsku se „ Sedym“ (Tomášem Sedláčkem-pozn.)

Fanshop banner