Bude Boleslav už v pondělí slavit postup?
Klub

Bude Boleslav už v pondělí slavit postup?

Redakce

V pondělní dohrávce 28.kola 2.ligy Mladá Boleslav – Pardubice už může být jasno o tom, zda domácí tým naplní postupové ambice. Musí však bezpodmínečně zvítězit.

Už v sobotu podlehlo třetí Kladno jasně 0-3 na půdě zachraňujícího se Brna „B“. To byl jasný signál směrem k dalšímu postupovému záměru boleslavského klubu. Pokud v pondělním dohrávaném utkání porazí Pardubice, splní s předstihem svůj cíl, kterým je postup do 1.ligy.
Kádr Mladé Boleslavi bude oproti středečnímu střetnutí na HFK rozšířen o Radka Diveckého a Tomáše Cigánka, kterým vypršel trest za žluté karty. Boleslavští trenéři tak budou mít těžkou hlavu z výběru té nejsilnější sestavy, neboť až na dlouhodobě zraněné Bednáře a Procházku jsou zbývající členové kádru správně nažhaveni.
Pardubice budou v „magnetu“ kola postrádat vykartované středopolaře Krutého a Kučeru. Po porážce Kladna se však pro ně otevřelo 3.místo v tabulce, které by mohlo být za určitých okolností také postupové.
Zápas začíná v pondělí 24.5. ve 20,00 hod a rozhodovat jej bude pan Michal Beneš z Rakovníka, který hned další den odlétá na ME reprezentačních celků do 21 let.

Fanshop banner