Do Olomouce bez Diveckého a Cigánka
Klub

Do Olomouce bez Diveckého a Cigánka

Redakce

Ve středu 19.května pokračuje 2.liga svým dohrávaným 26.kolem a FK Mladá Boleslav se bude muset na HFK Olomouc obejít bez potrestaných hráčů čtvrtou žlutou kartou – útočníka Radka Diveckého a středopolaře Tomáše Cigánka.

Oba hráči čtvrtou žlutou kartu obdrželi v nedělním utkání s Vysočinou Jihlava a trenéři Milan Bokša a Luděk Zajíc od té doby přemýšlejí, kdo je v základní sestavě nahradí. Pro útočnou dvojici mají několik možností – k dispozici je již David Rojka, v Jihlavě se na hřišti objevili Tomáš Kulvajt a Tomáš Sedláček, připraven je i Miroslav Boniatti.
Na pravém okraji středové řady zvažují stejně tak několik možností – Jaromíra Šmerdu nebo Petra Krátkého, nabízí se možnost s Davidem Goghem nebo Tomášem Kulvajtem.
Na ostatních postech problémy nejsou.
Celek HFK bojuje na jaře o druholigovou příslušnost, Mladá Boleslav naopak o příslušnost prvoligovou a její hráči jsou podle informací přímo z kabiny odhodláni zítra z Holice přivézt 3 body.
Na Moravu cestují s předstihem již dnes, vedení klubu nic neponechává náhodě.
Střetnutí bude rozhodovat Pavel Královec z Domažlic.

Pokud nemůžete na fotbal, poslouchejte Jizeru - mladoboleslavskému fotbalu na Jizeře fandíme s Vámi. Více informací ve zpravodajství rádia Jizera 105,7 Fm, nebo na: www.radiojizera.cz.

Fanshop banner